تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماری‌ها و عوامل بیماری زا نیستند.

عکس تزپینی است
به گزارش پایگاه خبری لقمه، مجیدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: واحد تولیدی خوراک دام هیدروپونیک در منطقه سلمانشهر بخش طغرالجرد از دی ماه ۱۳۹۹ با سرمایه اولیه ۱۳۵ میلیون تومان و اشتغالزایی ۴ نفر در فضایی به وسعت ۷۲ متر مربع شروع به کار کرده است.
 
او با اشاره به اینکه عمده کشت محصولات این واحد تولیدی گندم و جو است افزود: در کشت هیدروپونیک به طور معمول، دانه در یک کانال بلند و مرطوب نگه داشته می­ شود. در طول چند روز جوانه زده و در یک هفته یا بیشتر اندازه آن به ۱۲.۵ تا ۲۰ سانتیمتر می­رسد. وقتی که اندازه علوفه به مقدار مورد نظر رسید از سطح برش داده می­ شود و از شاخ و برگ سبز برای تغذیه حیوانات استفاده می ­شود.
 
مجیدی افزود: از مزایای رشد علوفه به این روش، این است که نیازی به زمین بزرگ نداشته و شما می­ توانید با کمترین مصرف مواد مغذی علوفه تازه را تولید کنید.
 
مجیدی تصریح کرد: تولید علوفه هیدروپونیک یک مزیت برای کشاورزانی است که خاک آن‌ها سنگلاخ و نابارور است. این یک فناوری مناسب برای دامداران بدون زمین برای تولید علوفه است. علوفه‌هایی از جمله ذرت، جو، جو دوسر، سورگوم، چاودار، یونجه و تریتیکاله می‌توانند در روش هیدروپونیک تولید شوند.
 
او ادامه داد: مواد مغذی هیدروپونیک برای استفاده بی خطر هستند. بر خلاف روش‌های رشد طبیعی، گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماری‌ها و عوامل بیماری زا نیستند.
 

خبرنگار:  سعید اسماعیلی 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 14503 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر بازدید: 1752 ساعت: 6:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
9 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
10 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده‌ مواد غذایی نستله، از جمله شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.