میزان تغییر قیمت خوراکی ها در اسفند 1400


پایگاه خبری لقمه: مرکز آمار ایران متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در اسفند ١٤٠٠ را منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در اسفند ١٤٠٠ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

 

نان و غلات:

 
در این گروه، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ١٠.٧ درصد، شیرینی خشک با ٤.٥ درصد و رشته آش با ٤.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشته‌اند.
 

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

 
در این گروه، اقلام گوشت گوسفند با ٤.٦ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ١.٩ درصد و مرغ ماشینی با ١.٢ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشته‌اند.
 

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) مربوط به تخم مرغ ماشینی با ١.٣ درصد و روغن مایع با ٠.٧ درصد بوده است. همچنین در این گروه دوغ پاستوریزه با ٠.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشته‌است.
 

میوه و خشکبار:

 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) مربوط به انار با ٦.٧ درصد، لیموترش با ٦.٤ درصد و کشمش پلویی با ٥.٦ درصد است.
 

سبزیجات و حبوبات:

 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به فلفل دلمه‌ای با ٤٥.٤ درصد، سیب‌زمینی با ٨.٣ درصد و نخود با ٥.١ درصد است. همچنین در این گروه هویج فرنگی با ٧.٣- درصد و خیار با ٣.٠- بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشته اند.
 

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) مربوط به قند و شکر با ٥.١ درصد و رب گوجه فرنگی با ٢.٤ درصد است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست

 

 




کد: 14710 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۱ فروردين بازدید: 1273 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟