اسماعیل قادری فر:
سازمان تعاون روستایی مانع دلالی در بازار آلو را می شود


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای خرید توافقی محصول آلو در استان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از سازمان تعاون روستایی ایران، اسماعیل قادری‌فر که در جریان سفر هیأت دولت به استان خراسان رضوی، وزیر جهاد کشاورزی را همراهی می‌کند، در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور اظهار کرد: با دستور وزیر جهاد کشاورزی در روستاهای منطقه زبرخان حضور یافته و از نزدیک شرایط این منطقه را بررسی کردم.

 
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران افزود: جای تأسف است که محصول آلوی درجه یک ملی ما با برند یکی از کشورهای همسایه بسته‌بندی و صادر می‌شود.
 
وی اظهار کرد: متأسفانه در اینجا هیچ فناوری بسته‌بندی وجود ندارد و با راحت‌ترین روش، محصولات سورت و بسته‌بندی می‌شود.
 
قادری‌فر تصریح کرد: با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی که وزیر جهاد کشاورزی برای خرید توافقی در نظر گرفته است، از روز ۲۳ فروردین به صورت رسمی عملیات خرید توافقی محصول آلو را آغاز می‌کنیم و برای جلوگیری از هرج و مرج یک انبار مرکزی متروکه ۳ هکتاری را در نظر گرفته‌ایم تا موقتاً یک پایگاه صادراتی در این منطقه داشته باشیم و کار را شروع کنیم.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: خرید توافقی را فعلاً سازمان تعاون روستایی انجام می‌دهد تا از دلالی و سوداگری جلوگیری شود و از فردا دستگاه سورت و بسته‌بندی اجاره می‌شود تا از ۱۰ روز آینده کار را آغاز کنیم.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14712 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۱۲ فروردين بازدید: 1507 ساعت: 3:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.