صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
>
رئیس انجمن تغذیه ایران به روزهداران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند
رئیس انجمن تغذیه ایران به روزهداران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند
پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان فواید بسیاری از نظر معنوی و جسمی دارد اما لازم است برای بهره بیشتر از ماه موارد تغذیه درست را رعایت کنیم. رئیس انجمن تغذیه ایران توصیههایی سلامتمحور به روزهداران کرده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، ماه مبارک رمضان فواید بسیاری از نظر معنوی و جسمی دارد اما لازم است برای بهره بیشتر از ماه موارد تغذیه درست را رعایت کنیم تا روزههای طولانی این ماه را راحتتر سپری کنیم. دکتر «جلالالدین میرزایی»، عضو هیاتعلمی دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی و رییس انجمن تغذیه ایران میگوید: «با توجه به مطالعات مبتنی بر شواهد متخصصان علومپزشکی همگی معتقدند که نخوردن غذا بهطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نهتنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند، بلکه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش واکنشهای التهابی در بدن و ارتقای واکنش بدن میشود. پس بهطورکلی همه افراد زیر ۶۵سال با رعایت نکات بهداشتی عمومی و رعایت نکات تغذیهای که بدانها اشاره میکنیم میتوانند روزه بگیرند.»
میرزایی، متخصص تغذیه میگوید: «رمضان فرصتی را فراهم میکند که بتوان عادات غلط تغذیهای را که ایجاد شده بود اصلاح کرده و با رعایت تنظیم انرژی دریافتی و میزان کالری مصرفی اضافهوزنهای ایجادشده و مشکلاتی نظیر کبدچرب، فشارخون، چربیهای بالای خون و تنظیم قند را کنترل کند. رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی و استفاده از همه پنج گروه غذایی شامل گروه نان و غلات با تاکید بر غلات و نانهای سبوسدار، انواع جوانههاست. گروه میوهها با تاکید بر مصرف انواع مختلف میوهها، گروه سبزیها با تاکید بر مصرف انواع آنها با رنگهای متفاوت و بهویژه خانواده کلم، گروه گوشتها با تاکید بر تخممرغ، مرغ، ماهی، حبوبات و مغزها گروه شیر و لبنیات با تاکید بر مصرف لبنیات کمچرب در فاصله افطار تا سحر ضروری است تا مواد مغذی موردنیاز بدن در همین زمان کم فراهم شود.»
سحری را جدی بگیرید
مصرف منظم وعدههای اصلی غذایی و میانوعده در فاصله افطار تا سحر بعدی با تاکید بر مصرف حتمی سحری از نکات مهمی است که باید به آنها توجه کرد. همچنین در وعده افطار باید از تخممرغ، شیر کمچرب و پنیر کمچرب و کمنمک، نان و غلات سبوسدار و میوه و سبزی استفاده شود.
او درباره مصرف سحری توضیح میدهد: «مصرف منظم سحری و افطاری در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد. تامین پروتئین موردنیاز روزانه بهویژه از طریق تخممرغ، گوشت سفید و حبوبات. مرغ و تخممرغ منبع خوبی از عنصر روی بوده و استفاده از منابع غذایی حاوی آهن همانند انواع گوشت و حبوبات بسیار مفید است. از حبوبات همراه منابع غذایی ویتامین C مانند نارنج و آبلیموی تازه بهمنظور جذب بهتر آهن میتوان استفاده کرد. برای سحری خود یک وعده سبک میل کنید. این امر بهویژه درمورد گروههای خاص مانند افراد مسن، نوجوانان، زنان باردار و مادران شیرده و همچنین کودکانی که روزه میگیرند صدق میکند. از خوردن شیرینیهای زیاد برای افطار خودداری کنید. شیرینیهایی که معمولا در ماه رمضان خورده میشوند (مثل زولبیا و بامیه) حاوی مقادیر زیادی شربت قند هستند. بهتراست به جای آنها از میوههای آبدار و تازه مانند هندوانه، خربزه یا هر میوه دیگر فصلی مانند هلو استفاده شود.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :روزنامه صبح نو
کد:
14721
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
بازدید:
1581
ساعت:
6:05 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2
سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
5
توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6
تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8
فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
9
قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یکروزه تا دام سنگین
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11
ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟
یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado
پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...
تغذیه در پیاده روی اربعین
پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماریها در ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بخور نخورهای فصل گرما
در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه میشود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
ژاپنی بخورید، مدیترانهای زندگی کنید!
عادتهای سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، میتوانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.
بخورنخورهای عفونتهای زنانه
رژیم غذایی نامناسب، استرس و بیخوابی ابتلا به عفونتهای قارچی را در زنان افزایش میدهد.
شما هم استعداد چاقی دارید؟
بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشدهاند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آنهاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است