اجرای طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی در شبکه بسیج برای ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی با وزارت کشاورزی همکاری می‌کنند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمد رضا جهانسوز رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: با توجه به حضور هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی با توانمندی‌های ویژه در شبکه بسیج و نبود بهره برداری درست در برخی از زمین‌های کشاورزی، تصمیم گرفتیم از توان علمی دانش آموختگان و مهندسان کشاورزی در بخش کشاورزی برای ارتقا سطح علمی و بهره وری استفاده کنیم.

 
او گفت: در طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی بر اساس یافته‌هایی که از فرماندهان جنگ داریم‏ نحوه برخورد ما با کشاورزان بیشتر به این صورت خواهد بود که فرماندهان دفاع مقدس به سراغ کشاورزان بروند و با حمایت‌های ویژه‌ای که دولت، قرارگاه امام حسن مجتبی، سازمان بسیج مستضعفین و سپاه پاسداران انجام می‌دهند ما در زمینه لجستیک و ورود این حمل و نقل، جابجایی و حضور این عزیزان در عرصه بیش از پیش وارد خواهیم شد.
 
جهانسوز گفت: در این طرح حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در عرصه‌های زراعت، دامپزشکی و دامپروری حضور دارند که این تعداد امسال به حدود ۲۰ هزار نفر افزایش خواهد یافت و پیش بینی می‌شود در پایان طرح به حدود ۳۰ هزار نفر برسد.
 
رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی افزود: ما به دنبال مدیریت هوشمند ارتقا بهره وری هستیم و نخستین ویژگی این است که عزیزانی که در این طرح شرکت می‌کنند از طرف بسیج، بسیجی هستند و در قالب حرکت‌های جهادی حرکت می‌کنند و اگر هم هزینه‌ای می‌گیرند این کمک هزینه است و بیشتر صرف پوشش مسائل جانبی حضور اینهاست این یک ویژگی است. دومین ویژگی این است که ما در این طرح زمین محور حرکت می‌کنیم، یعنی توان، تکنولوژی و علوم در استفاده گرفتیم و در برنامه‌های بعدی خواهیم دید که ما بر اساس سطوحی که جی پی اس زده شده، سطوحی که یا با مقایسه با کشاورزان نمونه یا با استفاده از مدل‌های ویژه، توان و قوه اش را ندارند تشخیص می‌دهیم که واقعاً عرصه چقدر باید محصول داشته باشد بعد بلافاصله بر اساس سامانه‌ها و دفترچه‌هایی که پر می‌شوند و یک سیستم هوشمند تشخیص داده می‌شود که چه محدودیت‌هایی وجود دارد بعد از این که محدودیت‌ها تشخیص داده شد، در پایگاه‌های بسیج روستایی ما شاهد این می‌شویم که کشاورزان و پرسنلی که کشاورزان و مربیان ما به همراه دهیاران حضور دارند و به عنوان واحدها شاید کوچک‌ترین واحد در کل کشور باشد.
 
او گفت: در حدود ۲۰ هزار پایگاه روستایی داریم و این قوی‌ترین شبکه حضوری برای روستاهای کشور است.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15063 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي بازدید: 517 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
5 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
7 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
8 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
10 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
11 لزوم مقابله با افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع آذربایجان شرقی ۱۴۰۲ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.