اجرای طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی در شبکه بسیج برای ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی با وزارت کشاورزی همکاری می‌کنند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمد رضا جهانسوز رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: با توجه به حضور هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی با توانمندی‌های ویژه در شبکه بسیج و نبود بهره برداری درست در برخی از زمین‌های کشاورزی، تصمیم گرفتیم از توان علمی دانش آموختگان و مهندسان کشاورزی در بخش کشاورزی برای ارتقا سطح علمی و بهره وری استفاده کنیم.

 
او گفت: در طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی بر اساس یافته‌هایی که از فرماندهان جنگ داریم‏ نحوه برخورد ما با کشاورزان بیشتر به این صورت خواهد بود که فرماندهان دفاع مقدس به سراغ کشاورزان بروند و با حمایت‌های ویژه‌ای که دولت، قرارگاه امام حسن مجتبی، سازمان بسیج مستضعفین و سپاه پاسداران انجام می‌دهند ما در زمینه لجستیک و ورود این حمل و نقل، جابجایی و حضور این عزیزان در عرصه بیش از پیش وارد خواهیم شد.
 
جهانسوز گفت: در این طرح حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در عرصه‌های زراعت، دامپزشکی و دامپروری حضور دارند که این تعداد امسال به حدود ۲۰ هزار نفر افزایش خواهد یافت و پیش بینی می‌شود در پایان طرح به حدود ۳۰ هزار نفر برسد.
 
رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی افزود: ما به دنبال مدیریت هوشمند ارتقا بهره وری هستیم و نخستین ویژگی این است که عزیزانی که در این طرح شرکت می‌کنند از طرف بسیج، بسیجی هستند و در قالب حرکت‌های جهادی حرکت می‌کنند و اگر هم هزینه‌ای می‌گیرند این کمک هزینه است و بیشتر صرف پوشش مسائل جانبی حضور اینهاست این یک ویژگی است. دومین ویژگی این است که ما در این طرح زمین محور حرکت می‌کنیم، یعنی توان، تکنولوژی و علوم در استفاده گرفتیم و در برنامه‌های بعدی خواهیم دید که ما بر اساس سطوحی که جی پی اس زده شده، سطوحی که یا با مقایسه با کشاورزان نمونه یا با استفاده از مدل‌های ویژه، توان و قوه اش را ندارند تشخیص می‌دهیم که واقعاً عرصه چقدر باید محصول داشته باشد بعد بلافاصله بر اساس سامانه‌ها و دفترچه‌هایی که پر می‌شوند و یک سیستم هوشمند تشخیص داده می‌شود که چه محدودیت‌هایی وجود دارد بعد از این که محدودیت‌ها تشخیص داده شد، در پایگاه‌های بسیج روستایی ما شاهد این می‌شویم که کشاورزان و پرسنلی که کشاورزان و مربیان ما به همراه دهیاران حضور دارند و به عنوان واحدها شاید کوچک‌ترین واحد در کل کشور باشد.
 
او گفت: در حدود ۲۰ هزار پایگاه روستایی داریم و این قوی‌ترین شبکه حضوری برای روستاهای کشور است.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15063 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي بازدید: 904 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
9 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
10 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
11 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.