۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان سموم کشور گفت: در حال حاضر این انجمن تا ۸۰ درصد سموم مورد نیاز بخش کشاورزی را تولید و تامین کند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسعود گیل آبادی رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم در نشست خبری خود در پاسخ به این پرسش که چگونه می‌توان در بخش کشاورزی با استفاده از سموم کمک به بیابان زدایی کرد و سموم آسیب کمتری برای خاک داشته باشد گفت: مشکل بخش خاک بیشتر به مصرف کودها باز می‌گردد. مصرف کود در کشور باید بهینه شود. اما اگر آفت کش‌ها در بخش کشاورزی استفاده نشوند آفات می‌توانند تا ۴۰ درصد به محصولات کشاورزی آسیب بزنند. در شرایط تحریم قرار داریم و باید بتوانیم آسیب‌ها را با عملکردهای درست خنثی کنیم. صادرات ضمن ارزآوری برای کشور مانع خروج ارز از کشور می‌شود.

 
وی با بیان اینکه در حال حاضر بین ۸ تا ۹ میلیون تن محصول کشاورزی صادر می‌شود، عنوان کرد: این امر کمک زیادی به اقتصاد در شرایط تحریم کرده است. اما به طور قطع باید در مصرف سموم استفاده بهینه داشته باشیم. مصرف کود و سموم موجب حفظ محصولات کشاورزی شده و می‌توان گفت امروز وضعیت مناسبی در تولیدات کشاورزی داریم.
 
رئیس هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی در این باره برنامه‌های خاصی دارد. گیل آبادی گفت: در حال حاضر انجمن با ۵۶ عضو تا ۸۰ درصد سم مورد نیاز بخش کشاورزی کشور را تولید و تأمین می‌کند. به این ترتیب با کمک تولیدکنندگان این بخش توانسته ایم مشکلات کشاورزان را در دوران تحریم حل کنیم. حرکت از سموم پرخطر به کم خطر چند سالی است که کشور مواجه با برگشت محصولات کشاورزی صادر شده به دلیل سموم بالای آن است.
 
این فعال بخش کشاورزی عنوان کرد: این موضوع ارتباطی به کیفیت سموم داشته و به باقی ماندن آن در محصولات بازمی گردد.
 
وی اظهار کرد: این معضل به موضوع ترویج مرتبط است زیرا هر سمی یک دوره کارنسی دارد. گیل آبادی افزود: برخی کشاورزان هنگام استفاده از سموم اجازه نمی‌دهند دوره کارنس آن طی شود. این امر موجب می‌شود سموم در محصولات کشاورزی باقی بماند و در نهایت منجر به برگشت محصولات می‌شود.
 
رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم درباره ماندگاری سموم در محصولات عنوان کرد: ماندگاری سم برای سموم پرخطر تا ۲۱ روز است. انجمن سالهاست به این سمت رفته که سموم از پرخطر به کم خطر حرکت کند تا ماندگاری سموم کاهش پیدا کند.
 
گیل آبادی در پایان گفت: دوره کارنس سم در برخی سموم کم خطر از ۳ ساعت تا ۳ روز است که به این معناست اثر سم پس از ۳ روز هیچ اثری در محصولات باقی نخواهد ماند.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15067 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي بازدید: 881 ساعت: 10:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
9 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
10 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
11 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت