تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی‌مقدم، مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از اولین نمایشگاه بین‌المللی میوه و سبزیجات ایران درباره وضعیت تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری گفت: میزان تولید میوه‌های گرمسیری در سال جاری حدود ۸.۸ میلیون تن بود که این میزان تولید میوه از سطحی بالغ بر ۷۳۰ هزار هکتار برداشت شده است.

 
وی افزود: در ۱۰ ماهه سال جاری حدود ۶۵۰ هزار تن صادرات میوه‌های نیمه گرمسیری داشتیم که حدود ۱۰۰ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش میزان صادرات را شاهد بودیم.
 
جلیلی‌مقدم درباره تولید مرکبات در سال جاری گفت: امسال برآورد تولید پرتقال در کشور ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تن بود که نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ هزار تن افزایش میزان تولید را داشتیم و وضعیت خوبی را به لحاظ تولید پرتقال در کشور داریم.
 
وی با اشاره به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان، به وضعیت مطلوب تولید خرما در کشور اشاره و تصریح کرد: در سال جاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن برآورد تولید خرما بود، در تولید کلیه ارقام خرما وضعیت مطلوبی داریم و نسبت به سال گذشته افزایش تولید را نیز شاهد بوده‌ایم.
 
مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری خاطرنشان کرد: با توجه به این که ایران یکی از بزرگترین تولید کننده‌های میوه در دنیا به شمار می‌رود و ما در حدود ۳۰ محصول رتبه یک تا دهم تولید را به خود اختصاص داده‌ایم؛ برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها پتانسیل کشورمان را به سایر کشورها معرفی می‌کند و بستری است تا سایر کشورها با محصولات تازه‌خوری و فرآورده‌های کشورمان در حوزه تولیدات کشاورزی آشنا شوند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15134 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند بازدید: 1025 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.