صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
بهترین و جدیدترین ضدآفتاب خوراکی
بهترین و جدیدترین ضدآفتاب خوراکی
به گزارش لقمه، محققان میگویند: در روزهای آفتابی برای پیشگیری از مضرات تابش اشعه UV، خوردن شکلات، موثرتر از کرم و لوسیونهای ضدآفتاب عمل میکند.
طبق نتایج حاصله از تحقیقات اخیر که در مجله تغذیه نیز منتشر شده، شکلات به نحو شگفتانگیزی میتواند به عنوان یک ضد آفتاب عمل کند. برای این کار نیازی به پخش کردن شکلات بر روی پوستتان ندارید، بلکه تنها یک تکه از آن را در دهان خود گذاشته و از خواص مفید آن که داشتن پوستی نرم و بدون چین و چروک است بهرهمند شوید.
تحقیق
در این تحقیق به دو گروه از زنان مقداری کاکائو با درجات متفاوت فلاوونوئید داده شد. این دو گروه طی سه ماه از کاکائوها مصرف کردند و در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که زنانی که تحت رژیم فلاوونوئید بالا قرار گرفته بودند نه تنها پوست آنها به طور قابل توجهی نرم و مرطوب شده بود بلکه در برابر تابش اشعه UV ، به راحتی دچار سوزش و قرمزی پوست نمیشد.
لازم به توضیح است، آسیبهای اشعه UV جدی است و کودکان بیش از دیگران در معرض آسیب هستند.
اکنون دانشمندان معتقدند، افزودن شکلات تلخ و غنی به برنامه غذایی روزانه میتواند راهی موثر و حتی مطمئنتر از استفاده از کرمهای ضدآفتاب در برابر مضرات اشعه UV باشد.
نتایج
نتایج حاصله از تحقیقات صورت گرفته بر روی این دو گروه از زنان، حاکی از آن بوده زنانی که بیش از 329 میلیگرم کاکائو در روز مصرف کرده بودند، جریان خون در پوست آنها افزایش یافته و باعث رطوبت و در نتیجه سلامت بیشتر آنها گردیده و پوست آنها منقبضتر، نرم و ضخیمتر شده بود.
رطوبت حفظ شده درون پوست به مقدار زیادی باعث نرمش و انعطافپذیری آن میشود و پوستهای زبر و خشن نیز که اکثر اروپاییها با آن مواجه هستند با پیروی از یک رژیم سرشار از آنتیاکسیدان و شکلات تلخ غنی از فلاوونوئید، برطرف میشود.
نقل از :آکا
کد:
1529
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۶ شهريور
بازدید:
5293
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ادویهای معطر با فواید بیپایان/خواص هل و طریقه مصرف آن
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5
اوضاع بحرانی آزمایشگاههای پزشکی/ سوءاستفاده بیمههای تکمیلی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
جزییات آتشسوزی انبار شکلات در بازار تهران
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7
کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10
ارتباط استرس با مشکلات گوارشی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11
علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شش لقمه ای که جوان تان می کند!
اگر میخواهید جوانیتان را حفظ کنید، این شش نوع خو...
۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده میشود
رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...
خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید
پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
الهام حمیدی از زیبایی می گوید
5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها
چه کسی فکرش را میکند؟ این پنج اشتباه رایج میتواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.
انواع سرکه و خواص آنها
سرکه به عنوان یک ضدعفونیکننده از زمان بقراط که در سالهای 377 تا 460 قبل از میلاد میزیست، به کار میرفت.
وقتی صاحب برند قاتل می شود!
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است