توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس


پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنعت لبنیات با اشاره به اهمیت توزیع شیر در مدارس گفت: باید شیر استریل در مدارس توزیع شود زیرا ماندگاری بیشتر، هزینه حمل و نقل کمتر و دسترسی راحت‌تری دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، اسماعیل خاتمی کارشناس صنعت لبنیات با بیان اینکه تمرکز ما در طرح شیر مدارس توزیع شیر رایگان و با کیفیت در مناطق کم برخوردار به ویژه کودکان و به خصوص دختران است، اظهار کرد: باید طرح را بزرگتر کنیم تا بتوانیم سرانه مصرف لبنیات را در کشور بالا ببریم.

 
وی ادامه داد: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ کیلو است که این سرانه توزیع نرمالی ندارد. یعنی در برخی مناطق متناسب با جغرافیا و سطح درآمد این عدد بالای ۱۰۰ کیلو است و در برخی مناطق حتی به کمتر از ۲۰ کیلو هم می‌رسد.
 
این کارشناس صنعت لبنیات در پاسخ به پایین بودن سرانه مصرف لبنیات در کشور گفت: ممکن است بخشی از پایین بودن مصرف به مسائل اقتصادی مرتبط باشد که در این بخش باید از ابزارهای کمکی استفاده کرد. یعنی حمایت‌های دولتی، خیرین، ذی النعفان اجتماعی و اقتصادی باید پای کار بیایند. بخش دیگر اما مرتبط به مسائل فرهنگی است. متاسفانه لبنیات در فرهنگ مصرف ما نیست.
 
وی افزود: در سبد خانوار حدود ۳۰ درصد را غذا تشکیل می‌دهد که سهم لبنیات در این مقدار کمتر از ۱۰ درصد است. امروزه خانواده‌ها راحت‌تر برای چیپس و پفک هزینه می‌کنند تا لبنیات.
 
خاتمی عنوان کرد: اهمیت شیر آنقدر بالا است که قابلیت جایگزینی با برخی از مواد غذایی دیگر را دارد.
 
وی در ادامه با اشاره به اهمیت توزیع شیر در مدارس گفت: باید شیر استریل در مدارس توزیع شود، زیرا ماندگاری بیشتر، هزینه حمل و نقل کمتر و دسترسی راحت‌تری دارد.  
 
این کارشناس لبنیات در پایان گفت: تاکنون تعدادی از کارخانه‌ها برای مشارکت در این طرح اعلام حضور کرده‌اند.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15358 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 322 ساعت: 1:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
3 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
4 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
5 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
6 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
8 کاهش قیمت گوشت قرمز در اثر افزایش توزیع ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
9 اجرای طرح میوه طرح تنظیم بازار ۱۴۰۱ شنبه ۲۷ اسفند
10 گوشت وارداتی بی کیفیت از بازار جمع شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.