رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی


رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: استان تهران با یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی، بالاترین درصد تحقق عملکرد را در کشور به خود اختصاص داد که در ۱۵ سال اخیر بی‌سابقه است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، جبرئیل برادری با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تأمین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استان‌ها، توسعه، تجهیز و فعال‌سازی واحدهای راکد و نیمه‌فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه‌ریزی در دستور کار قرار گرفت.
 
وی با بیان اینکه واحدهای نیمه‌فعال و راکد پرورش مرغ در استان فعال می‌شوند، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده با مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه، لیست واحدهای مرغداری گوشتی و تخم‌گذار راکد و نیمه‌فعال در سطح شهرستان‌های تابعه احصا و نسبت به برنامه‌ریزی جهت فعال‌سازی این واحدها پس از رفع مشکلات یا در قالب زنجیره‌های تولید اقدام شده است.
 
برادری افزود: در همین راستا فاز دوم واحد مرغداری شرکت زرین دشت پایدار در شهرستان ری که مدت ۱۵ سال غیرفعال بوده، تا پایان دی ماه به ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه فعال شده و در مجموع ظرفیت فعالیت این واحد به ۲۵۰ هزار قطعه خواهد رسید.
 
وی ادامه داد: همچنین یک واحد دیگر پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ملارد نیز با توجه به عدم فعالیت، نسبت به تغییر شاخص از پولت به گوشتی اقدام شد که با ۴۰۰ هزار قطعه ظرفیت به چرخه تولید بازخواهد گشت.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در خصوص تغییر میزان تولید استان با این اقدامات گفت: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده و بازگشت این مرغداری‌ها به چرخه تولید، از ابتدای آذر ماه تا هفته گذشته، بالغ بر یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای مرغداری استان تهران جوجه‌ریزی شده است که این میزان در طول ۱۵ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.
 
وی با مقایسه این میزان جوجه‌ریزی نسبت به هدف‌گذاری انجام شده، گفت: ۱۴۵ درصد هدف گذاری و برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه‌ریزی در استان طی این مدت محقق شده است که استان تهران با این میزان تحقق، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15472 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 594 ساعت: 4:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
4 لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
5 اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
6 وقتی صاحب برند قاتل می شود! ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ اسفند
7 نابسامانی‌ها در بازار جوجه/ اراده برای برخورد با واحدهای متخلف و دلال بازی نیست ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۷ دي
8 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
9 درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
10 دلایل افزایش قیمت جوجه یک روزه/ تصمیم ستاد تنظیم بازار برای جوجه ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.