صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
>
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
یک مسئول دولتی خبر داد؛
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: با بهرهبرداری از ۴۰۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی از ابتدای سال جاری تاکنون، ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی به میزان ۳.۲۵۰ میلیون تن افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با بهرهبرداری از ۴۰۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی از ابتدای سال جاری تاکنون، ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی به میزان ۳.۲۵۰ میلیون تن افزایش یافت.
وی افزود: راهاندازی این تعداد واحد صنعتی در کشور با سرمایهای بالغ بر ۱۲.۸۰۰ میلیارد تومان انجام گرفته است.
وی میزان اشتغالزایی این واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی را ۷۱۰۰ نفر عنوان کرد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی ادامه داد: واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی به بهرهبرداری رسیده در زمینههایی همچون فرآوری، سردخانه، بستهبندی محصولات زراعی و باغی و خوراک دام فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: برای ۷۷۱ واحد صنایع کشاورزی جدید نیز از ابتدای سال جاری جواز تأسیس صادر شده است.
ذوالفقاری پیشبینی کرد؛ با به بهرهبرداری رسیدن ۷۷۱ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی، ۵.۷ میلیون تن به ظرفیت جذب ماده خام کشور اضافه شود.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15671
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
بازدید:
401
ساعت:
1:24 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
5
رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
8
این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9
اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10
جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...
نان صنعتی سالمتر است یا نان سنتی؟
این سوال برای خیلیها پیش می آید که آیا نانهای صن...
شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید
همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
18 دلیل برای لاغری و کاهش وزن
چاقی میتواند 20 سال از عمر شما را کم کند و سالهایی که زنده هستید را با درد همراه کند، آن را ناسالمتر کرده و از میزان انرژی و فعالیت شما بکاهد.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است
ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
زخم زبان سرطان می آورد!
ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
دست اندازهای جاده لاغری
بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میانوعدههای پر کالری، شیرینیها و نوشیدنیهای چاقکننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است