صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در چای سیاه به آرامش و انبساط شریانها کمک میکند، گفت: این خاصیت انبساطی به افزایش جریان خون به قلب و به حداقل رساندن لخته شدگی در شریانها منجر میشود.
به گزارش لقمه،دکتر اسماعیل ذوقی گفت منطقه دانشگاه علوم پزشكی تهران، با اشاره با اینكه 1500 نوع مختلف چای با طعم و مزه و رنگ متفاوت وجود دارد، گفت: براساس بررسی پژوهشگران، مصرف روزانهی چند فنجان چای منجر به كاهش سریع استرسهای روزمره میشود.
وی در ادامه با تاكید بر اینكه شواهد علمی جدید تأثیر چای سیاه بر سطح هورمون استرس در بدن را نشان دادهاند، گفت: بر اساس این تحقیقات كاهش سریع استرس با مصرف چای خالص نسبت به چای ناخالص و تقلبی نشان داده شده است. مصرف چای سیاه، چهار نوبت در روز برای مدت شش هفته موجب كاهش ترشح هورمن کورتیزول (هورمون استرس) میشود.
این متخصص طب پیشگیری یادآور شد: مصرف چای موجب فعال سازی پلاکتهای خون و كاهش تشكیل لخته خون و كاهش ابتلا به حملهی قلبی میشود.
وی با اشاره به خاصیت چای در تقویت متابولیسم بدن در کمک به کاهش وزن، واکنشهای آلرژیک، کند کردن رشد تومورها، محافظت استخوانها، مقابله با بدی تنفس، بهبود وضعیت پوست، محافظت در مقابل بیماری پارکینسون و حتی تأخیر در شروع دیابت به وسیلهی چای سیاه و سبز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده درگیری سلولهای سرطانی مثانه، رفتار غیرعادی سلولهای سرطانی در مصرف كنندگان عصارهی چای سبز نیز مشاهده شده است.
تاثیر چای در كاهش چربیهای خون
دكتر ذوقی با بیان اینكه کاهش بیشتر وزن و از دست دادن چربی کلی بدن با مصرف چای سیاه و سبز ایجاد میشود، گفت: افراد مصرف کنندهی چای سبز از میزان پائینتر کلسترول LDL (نوع بد کلسترول) برخوردار میشوند.
وی با اشاره به اینكه آنتیاکسیدانهای موجود در چای به پیشگیری از سرطان پوست کمک میکند، گفت: شواهدی از نقش عصارههای چای به صورت لوسیون پوست در جلوگیری از آسیب نورخورشید با نتیجهی سرطان پوست نیز وجود دارند.
دكتر ذوقی در خصوص تهیهی چای از گیاه آن گفت: چای سیاه از همان گیاه چای سبز، سفید و دیگر انواع مشتق شده، اما به طور متمایزی با طعم خاص و رنگ سیاه مشخص شده است، برای تهیهی چای سبز، ابتدا برگهای گیاه کاملیا سیننسیس خشک شده و بعد به آرامی بخار داده میشود. برای تهیهی چای سیاه، چندین مرحلهی خشک شدن برگها و فرآوری انجام میگیرد، ابتدا امکان پژمرده شدن برگهای چای سیاه فراهم میشود، سپس غلتانده شده تا پلیفنلهای مفید موجود در برگها آزاد شوند، برگها در معرض هوای آزاد با حرارت و رطوبت قرار گرفته تا فرایند تخمیر و فرمانتاسیون آغاز شود و مرحلهی آخر خشکسازی و جمعآوری برگها بعد از اکسیداسیون (فرمانتاسیون) کامل است.
وی خاطرنشان كرد: انجمن قلب آمریکا در نیواورلئان منافع اضافی چای در کاهش مخاطره حملهی قلبی و سکته را مورد تأیید قرار داده است. طبق یافتههای پژوهشگران انجمن، برخی ترکیبات موجود در چای سیاه به آرامش و انبساط شریانها کمک میکنند. این خاصیت انبساطی به افزایش جریان خون به قلب و به حداقل رساندن لخته شدگی در شریانها منجر میشود. در مصرف کنندگان چای سیاه تولید بیشتر اکسید نیتریک، (مادهی شیمیایی آزاد شده در بدن با اثر انبساطی بر شریانها) و اتساع بهتر عروق بوده، این انبساط به افزایش جریان خون در قلب کمک میکند.
وی گفت: استفاده از محلول چای سیاه به عنوان دهانشویه چند بار در روز موجب تشکیل پلاکت کمتری شده، پلی فنلهای موجود در چای آنزیم باکتریایی مولد تجمع پلاکت را سرکوب میكند. مصرف چای چند نوبت در روز نیز با تأثیر مشابهی همراه است.
نقل از :ایسنا
کد:
1569
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور
بازدید:
5323
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ثبتسفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
3
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
6
احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمیامین و قائممقامش با وثیقه آزادند
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7
یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
8
چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید!
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
9
ثبت سفارش چای سامانه ای شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10
واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11
احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند!
در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...
ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است
ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...
۱۲ علت بروز هموروئید
هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
9 توصیه سرآشپز برای خوش طعم کردن گوشت
اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
چرا مجبورم لاغر شوم؟!
این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
جنگ نرم با چاقی
آنچه میخوریم در شکلدهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.
حذف گوشت از رژیم غذایی ممكن نیست
در علم تغذیه، هرمی غذایی وجود دارد كه نشان میدهد، روزانه از هر نوع ماده غذایی به چه میزان باید استفاده كرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است