به گزارش پایگاه خبری لقمه، انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه ۸ اردیبهشت در نشست (بیزینس تو بیزینس) (B2B) که در سالن دریای نور هتل استقلال برگزار شد ضمن احساس همدردی با خانوادههای کشته شدگان حادثه بندر امام هرمزگان و خیر مقدم به تورگردانان اظهار داشت: حضور شما را که به ایران باشکوه سفر کردید خیر مقدم می گویم امیدوارم تجربه های خوبی از این سفر کسب کنید.
وی افزود: گردشگری ابزاری برای صلح و تعامل میان ملت هاست. انسان میل به برقراری ارتباط دارد و گردشگری این موضوع را تسهیل می کند و سبب شناخت عمیق و بی واسطه میان ملت ها می شود، این چیزی است که گردشگری خلاقانه به دنبال آن است.
محسنی بندپی ادامه داد: ایران از نظر منابع طبیعی و جاذبه های گردشگری جزو ۱۰ کشور برتر جهان است و ۲۸ اثر ملموس و ۲۶ اثر ناملموس آن در یونسکو به ثبت رسیده و این کشور را به مقصدی برای سفر تبدیل کرده است.
میزبانی ایران از ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی گفت: ایران به عنوان کشور صلح طلب با ضریب امنیت بالا به دنبال توسعه گردشگری است و سال گذشته میزبان ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی بود.
محسنی بندپی اضافه کرد: براساس قانون برنامه هفتم توسعه باید جمعیت گردشگران خارجی را در چهار سال آینده به ۱۵ میلیون برسیم، در این راستا ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه در حال اجراست که ۵۰۰ پروژه آن ساخت هتل است. امیدواریم با همکاری جامعه خصوصی اهداف مورد نظر در توسعه گردشگری محقق شود.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰ ایرلاین بین المللی در کشور فعال است و ۳ هزار اقامتگاه بومگردی در مناطق جذاب و روستای ایران قرار دارد.
محسنی بندپی گفت: امروز تورگردانان دنیا با تورگردانان خبره و آگاه ایران نشست دارند، امیدواریم این نشست ها به قراردادهای دو جانبه بین کشورها منجر شود.
وی همچنین روز دختر را به دختران و زنان تبریک گفت و افزود: امیدوارم نقش دختران و زنان در تحقق بخشیدن به ابعاد اقتصادی بخصوص بخش گردشگری اثرگذارتر باشد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایرنا