صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
كودكان چاق حس چشایی ضعیفتری دارند
كودكان چاق حس چشایی ضعیفتری دارند
جوانههای چشایی كودكان چاق نسبت به كودكان با وزن طبیعی دارای حساسیت كمتری است.
به گزارش لقمه، محققان با بررسی حس چشایی 94 كودك با وزن طبیعی و 99 كودك چاق در سنین 18- 6 سال با استفاده از 22 نوار طعمدار شامل پنج طعم شیرین، شور، تلخ، ترش و طعم لذیذ و خوشمزه در 4 سطح مختلف از شدت و نیز دو نوار بدون طعم دریافتند كه كودكان با وزن طبیعی بهتر از كودكان چاق میتوانند تفاوت بین طعمها را تشخیص دهند.
نتایج حاصل از این تحقیق ضمن ندادن آدامس و هر خوراكی دیگر به جز آب در حداقل یك ساعت قبل از انجام آزمایش حاكی از آن است كه كودكان با وزن طبیعی خصوصا دختران و كودكان بزرگتر قادر به تشخیص بهتری از طعمها بودند اما این روند در میان كودكان چاق به ویژه در درك طعمهای شور، تلخ و مطلوب و لذیذ دیده نمیشد.
نتایج دیگر این مطالعه افزود: در حالیكه كودكان چاق و كودكان دارای وزن طبیعی هر دو تمام سطوح متفاوت طعمهای شیرین را درست تشخیص میدادند، كودكان چاق در شناسایی شدت سطوح 4 طعم دیگر نسبت به كودكان با وزن متعادل در رتبه خیلی پایینتری قرار گرفتند.
به گفته محققان این توانایی مبهم در تشخیص طعمها در كودكان چاق بیدرنگ آنها را به خوردن هرچه بیشتر مواد غذایی وادار میكند.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1774
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۶ مهر
بازدید:
6093
ساعت:
2:22 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3
تورم مواد خوراکی، سفره خانوادهها را کوچک کرده است
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4
استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6
استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت میآورد؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
8
چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است!
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
9
تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی
۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
10
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
11
اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی
۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید
به عقیدهی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه...
بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب
مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...
موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳
ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون
پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهمترین مشکلات و چالشهای صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
آشنایی با خواص آرتیشو
آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان میخورد. با ما همراه باشید تا با گوشهای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
جدیدترین قوانین و مجازاتهای "نظام استاندارد" + جزئیات
پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است