اتفاقات آشپزخانه‌ای


تا به حال فكر كرده‌اید چه اتفاقاتی ممكن است خانم‌های خانه را تهدید كند و اگر چنین مشكلاتی ایجاد شود، چطور باید با آنها مقابله كرد؟

به گزارش لقمه، همه ما درباره نمونه‌هایی از این حوادث خانگی شنیده‌ایم و در روزنامه‌ها و اخبار درباره آنها مطالبی خوانده یا شنیده‌ایم، اما به ‌طور معمول فكر می‌كنیم چنین اتفاقاتی هیچ‌وقت برای ما رخ نمی‌دهد و فقط دیگران با این مشكلات روبه‌رو شده یا می‌شوند.

اگر شما هم چنین طرز فكری دارید، خوب است بدانید ممكن است چنین اتفاقات ناخوشایندی برای همه افراد پیش بیاید؛ ولی آنچه مهم است و چهره حوادث را تغییر می‌دهد، شیوه پیشگیری و نیز برخورد و نحوه رویارویی با آنهاست.خوشبختانه براحتی و با كمی دقت و توجه می‌توان از بروز این مشكلات جلوگیری كرد؛ تنها كافی است از قبل به فكر باشیم و با رعایت نكات ایمنی این موارد را به حداقل برسانیم.


زودپزها را دریابید

خیلی از خانم‌های خانه‌دار كه تجربه كمی دارند یا تازه زندگی جدید را شروع كرده‌اند و هنوز خیلی خوب شیوه كار كردن با لوازم آشپزخانه را نمی‌دانند، ممكن است با این مشكل روبه‌رو شوند؛ البته نكته مهم این است كه به خاطر بسپارید كار كردن اشتباه با زودپز حتی می‌تواند جان افراد را بگیرد و ده‌ها مشكل جسمی و مالی برایشان فراهم كند.

بنابراین قبل از استفاده، از سالم و تمیز بودن سوپاپ اطمینان و در زودپز مطمئن شوید تا خطری برای شما ایجاد نشود.



دسته قابلمه‌ها را كنترل كنید

شاید ساده و حتی خنده‌دار به نظر برسد، اما شل یا خراب بودن دسته‌های قابلمه و ماهیتابه می‌تواند بسیار خطرناك باشد. برای این‌كه هیچ‌وقت با چنین مشكلاتی روبه‌رو نشوید، همیشه قبل از برداشتن و استفاده از آنها، دسته‌ها را كنترل كنید و مطمئن شوید كه سالم و محكم است.

البته همین‌قدر كه دسته‌های شل و خراب ظروف می‌تواند دردسرساز شود، استفاده از ظروف نامناسب هم مشكلاتی را ایجاد خواهد كرد؛ تصور كنید وقتی غذایی داغ یا سرد را داخل ظروف شیشه‌ای می‌ریزید و ناگهان با تكه‌های شیشه روبه‌رو می‌شوید كه به اطراف پرتاب می‌شود، چه حسی خواهید داشت؟ اگر شما هم دوست ندارید شاهد چنین صحنه‌ای در آشپزخانه‌تان باشید، حتما قبل از استفاده از هر نوع ظرف، نحوه كاربرد آن را مطالعه كرده و با اطمینان از آنها استفاده كنید.



وسایل برقی خطرناك است

بارها كارشناسان در مورد استفاده صحیح و ایمن از لوازم برقی موجود در آشپزخانه هشدار داده‌اند و گفته‌اند چه مشكلاتی ممكن است برای افراد ایجاد شود. اما در اغلب موارد، ما فكر می‌كنیم همه این دردسرها مربوط به بچه‌هاست و ما بزرگترها بخوبی می‌توانیم از این لوازم استفاده كنیم، بدون این‌كه كوچكترین مشكلی ایجاد شود.


اما جالب و البته بسیار مهم است بدانید در این مورد خانم‌های خانه بیش از سایر افراد در معرض خطر قرار دارند و ممكن است دچار مشكلاتی مانند برق‌گرفتگی شوند. بنابراین استفاده از این لوازم را شوخی نگیرید و هنگام روشن یا خاموش كردن و همچنین نظافت آنها، نهایت توجه را به‌ كار ببرید. حداقل این‌كه هنگام تمیز كردن وسایل برقی دقت كنید دو شاخه دستگاه از پریز خارج شده باشد.



اجاق گازهای همیشه روشن

كمتر پیش می‌آید اجاق‌های گاز در آشپزخانه‌ها خاموش شود و چند ساعتی استراحت كند؛ صبح قبل از شروع كار و فعالیت روزانه، اجاق گاز روشن می‌شود تا چای گرم و تازه برای صبحانه آماده شود. به محض تمام شدن صبحانه، خانم خانه باید فكر ناهار باشد، بعد چای عصر و عصرانه و آخر وقت هم شام و.... این برنامه هر روز تكرار می‌شود و خانم‌ها ناچارند وعده‌های غذایی را به ترتیب آماده كنند.


اما آنچه مهم است رعایت ایمنی هنگام استفاده از اجاق گاز است؛ دستگیره‌های پارچه‌ای كه كنار گاز می‌افتد، آستین لباس، پیش‌بندهای آشپزی، دستمال‌های نظافت و... همگی خیلی راحت و سریع آتش می‌گیرد و شما را با مشكلاتی جدی روبه‌رو می‌سازد. پس اگر می‌خواهید خانه و زندگی‌تان طعمه حریق نشود، خوب است با دقت و حوصله بیشتری غذا را آماده كنید و زیاد اطراف اجاق گاز نچرخید. علاوه بر این، حواستان باشد كودكان خردسال هم دور و بر گاز نباشند؛ كتری‌های پر از آب جوش یا قابلمه‌های غذا كه روی اجاق گاز هستند، بسیار خطرناك بوده و گاهی ممكن است در اثر كوچك‌ترین حركت و لرزش سقوط كند. به همین دلیل بهتر است هیچ‌وقت بچه‌ها را در آشپزخانه تنها نگذارید.



ک.م


نقل از :چهار دیواری

کد: 1837 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۰ مهر بازدید: 2938 ساعت: 2:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
4 همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
5 دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
6 مراحل نظافت آشپزخانه در خانه تکانی ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
7 کشف لوازم آشپزخانه قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
8 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
9 آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» در نجف افتتاح شد ۱۳۹۷ جمعه ۳۱ فروردين
10 چگونه دستگاه گریل را تمیز کنیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
11 نکات مهم در طراحی دکوراسیون آشپزخانه ایرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی می‌تواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.