به آجیل "نه" نگویید


مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.

به گزارش لقمه، مصرف متعادل آجیل و مغزها به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع نشده و سایر مواد مغذی موجب کاهش کلسترول خون و کمک به سلامت قلب می شود.

چرا مغزها برای قلب مفیدند؟

مصرف متعادل مغزها به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می کند و از آنجایی که افزایش LDL یکی از دلایل عمده در بروز بیماری های قلبی- عروقی به شمار می رود، می توان گفت که مغزها در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی نقش دارند.
همچنین مغزها خطر تشکیل لخته های خونی و حملات قلبی مرگبار را کاهش داده و موجب حفظ سلامت قلب و عروق می شوند.

چه مواد مغذی مفیدی در مغزها وجود دارد؟

اسیدهای چرب اشباع نشده:

اسیدهای چرب اشباع نشده که از آنها به عنوان چربی های مفید یاد می شود، موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL) می شوند.

اسیدهای چرب امگا- 3:

اغلب مغزها غنی از اسیدهای چرب امگا- 3 هستند. این ترکیبات، چربی های سالمی هستند که از حملات قلبی پیشگیری می کنند. امگا- 3 در برخی ماهی ها نیز وجود دارد اما مغزها یکی از بهترین منابع گیاهی این اسیدهای چرب مفید به شمار می روند.

فیبر

همه مغزها حاوی فیبر بوده و به کاهش کلسترول خون کمک می کنند. همچنین مصرف فیبرها موجب احساس سیری شده و در نتیجه شما بعد از مصرف مغزها، غذای کمتری می خورید. تحقیقات نشان می دهند که فیبرها در پیشگیری از دیابت نیز نقش مهمی ایفا می کنند.

ویتامین E:

ویتامین E روند تشکیل پلاک در شریان ها را متوقف کرده و در نتیجه از درد قفسه سینه، بیماری های عروق کرونر قلب (عروق تغذیه کننده قلب) و حملات قلبی پیشگیری می کند.

استرول های گیاهی:

مغزها سرشار از استرول های گیاهی هستند و به کاهش کلسترول خون کمک می کنند.

ال- آرژینین:

ال- آرژینین یک اسید آمینه (واحدهای تشکیل دهنده پروتئین ها) است که به حفظ سلامت دیواره عروق و خاصیت انعطاف پذیری آنها کمک کرده و از تشکیل لخته های خونی و بروز حملات قلبی پیشگیری می کند.

چه مقدار آجیل بخوریم؟

مغزها سرشار از چربی هستند، در واقع 80 درصد از ترکیب اغلب مغزها را چربی تشکیل می دهد. گرچه این چربی ها در گروه چربی های سالم دسته بندی می شوند اما حاوی مقادیر بالایی انرژی هستند، بنابراین باید در مصرف آنها اعتدال را رعایت نمود. توصیه می شود در صورت مصرف مغزها در رژیم غذایی خود، دریافت منابع چربی های اشباع از جمله گوشت قرمز، تخم مرغ و لبنیات پرچرب را کاهش دهید.

بر اساس توصیه سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) مصرف روزانه 1.5 انس یا 42.5 گرم از مغزها شامل بادام، فندق، بادام زمینی، گردو و پسته مناسب بوده و به حفظ سلامت بدن به ویژه سلامت سیستم قلبی- عروقی کمک می کند.

پیشنهاد می کنیم از مغزهای خام و بدون شکر، نمک و شکلات استفاده کنید.
نقل از :سیمرغ

کد: 2021 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 5014 ساعت: 9:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چقدر آجیل بخوریم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۷ اسفند
2 مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون ۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


کولر ساز جهنم

با سلام به روی چشم به آجیل نه نمی گوییم فقط می گوییم خداحافظ

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.