صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است
خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است
اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر این است که لقمههای خود را مدت بیشتری بجوید.
به گزارش لقمه، نتایج یک بررسی جدید نشان داده است که خوب جویدن غذا نه تنها به شما کمک میکند که وزنتان را کاهش داده بلکه مقدار کالری که در هر وعده غذایی استفاده میکنید را نیز کاهش میدهد.
کارشناسان تغذیه در دانشگاه پزشکی «هاربین» در چین با مطالعه روی 16 مرد لاغر و 14 مرد چاق طی دو مجموعه آزمایش جداگانه به نتایج فوق دست یافتهاند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، بررسیها نشان داد: داوطلبانی که هر لقمه خود را 40 بار میجوند در مقایسه با گروهی که فقط 15 بار این کار را انجام میدهند، میتوانند 12 درصد کمتر غذا بخورند.
به نظر میرسد جویدن غذا به مدت طولانیتر در واقع فرصت رسیدن سیگنالهای سیری به مغز را افزایش میدهد. این سیگنالها به مغز میروند تا به آن پیغام دهند که معده پر شده است. به علاوه خوب جویدن غذا میزان ترشح هورمون گرسنگی موسوم به هورمون«گرلین» را کاهش میدهد و به این ترتیب احساس سیری در انسان بیشتر میشود.
نقل از :ایسنا
کد:
2258
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
بازدید:
5039
ساعت:
10:44 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2
کودکانی که با شیر مادر تغذیه میشونداختلالات روانپزشکی کمتری دارند
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3
وقتی غذا، دراماتیک می شود!
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
4
جویدن کافی غذا حفاظتی در برابر عفونت های دهانی
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
5
توصیههای وزارت بهداشت برای خرید آدامس
۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
6
هنگام صرف غذا بخندید!
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ آبان
7
عجیب و غریبترین رژیم های لاغری!
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
8
اگر ترش میکنید، بخوانید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
9
هویج و سیب میتوانند جایگزین مسواک شوند!
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
10
7 دلیل برای درست جویدن غذا
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
11
آدامس بجویم یا نجویم؟
۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه پوستی لطیف داشته باشیم
تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت میکند که ت...
بالاخره ته دیگ بخوریم؟
سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado
پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه
بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر میشوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟
در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه میدهد که انجمن پسته بهعنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بیاطلاعی میداند.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید
یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کمخون باید از مصرف زیاد ترشیها بپرهیزند چرا که ترشیها خون سازی را کم میکنند، همچنین ترشیها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت و پیری زودرس میشود.
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید!
پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزهای برای یک عصر خوابآلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشقهای تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، میدانید چرا؟ ادامهی مطلب را بخوانید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است