گروه تولیدی مهرام


تولیدات مهرام با شش نوع محصول آغاز شد و سس مایونز در راس محصولات تولیدی قرار گرفت.

گروه تولیدی مهرام (سهامی عام) در سال 1349 تأسیس و در سال 1352 در شهر صنعتی البرز قزوین به بهره برداری رسید. تولیدات مهرام با شش نوع محصول آغاز شد و سس مایونز در راس محصولات تولیدی قرار گرفت. كارخانه مهرام در زمینی به مساحت 11 هزار متر مربع در شهر صنعتی البرز قزوین با سالن های تولید مجزا راه اندازی شد و اینك دارای بیش از 370 نفر پرسنل و پروانه بهره برداری 267 تن می باشد. مهرام در طی سالیان متمادی با تلاش و پشتكار به تنوع محصولات خود افزوده است و در حال حاضر شركت مهرام به عنوان یك گروه تولیدی شناخته شده و مطمئن در بازار مواد غذایی ایران می باشد كه از چندین شركت زیر گروه تشكیل گردیده است. در حال حاضر لیست محصولات مهرام بشرح زیر می باشد:


سس مایونز، مایونز با طعم لیمو، مایونز چیلی، مایونز كم چرب، سس الویه، سس هزار جزیره، سس ساندویچ، سس فرانسوی، سس گوجه فرنگی (كچاپ)، كچاپ تند، سس باربیكیو، رب گوجه فرنگی، رب انار، خردل، خردل ملایم، عسل، زیتون، انواع مربا، انواع شور و ترشیجات، سركه، آب لیمو، آب نارنج و انواع كنسرو. در چندین سال اخیر گروه تولیدی مهرام گام های بزرگی به سوی كسب استانداردهای بین المللی از جمله ISO 9001/2000 و HACCP و تغییر بازارهای جهانی برداشته است و در این راستا موفق به دریافت گواهینامه ها و نیز جوایزی شده است.


كه این مهم با تلاش مستمر در شناسایی شرایط محیطی، استراتژی مناسب و اصلاح ساختار درونی حاصل گشته است. كلیه كاركنان مهرام همواره سعی خود را در حفظ تضمین كیفیت محصولات به كار می بندند و با شعار (همیشه حق با مشتری است) سعی در حفظ وفاداری مصرف كنندگان دارند.


این شركت در سال 1385 با انجام مطالعات و پژوهش های بازاریابی و درك دقیق نیازهای روز مصرف كننده ایرانی، گامی موثر در ارایه محصولات متنوع در بسته بندی های جدید با هدف استفاده آسان مبتنی بر علم طراحی صنعتی برداشت و در سال 1386 نیز این مسیر را با تولید محصولاتی چون سس سالاد الویه و افزایش تنوع خانواده سس های مایونز، همچنین ورود مجدد سس های گوجه فرنگی (كچاپ و كچاپ تند) در بسته بندی جدید، انتظارات بر حق مردم ایران را نسبت به این برند محبوب پاسخ داده است.

محصولات این شركت:
سس گوجه فرنگی مهرام
مایونز مهرام
درسینگ مهرام
مربا و عسل مهرام
ترشی و زیتون مهرام
كنسرو مهرام
رب مهرام
سركه و آبلیموی مهرام




کد: 2387 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 4773 ساعت: 2:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مهرام بار دیگر به شاهرخ ظهیری باز می‌گردد؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.