بهترین شیوه پخت غذا


آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این است که روغن تاثیر چندانی در طعم غذا ندارد بلکه شیوه پخت و ترتیب اضافه کردن مواد غذایی و استفاده از ادویه مناسب است که طعم غذا را دلچسب می کند.

به گزارش لقمه، یکی از کارشناسان تغذیه به نکته جالبی اشاره می کرد؛ که غذاهای ایرانی با وجود طعم و رنگ خوب و استفاده از مواد مناسب، روغن زیادی دارد.
آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این است که روغن تاثیر چندانی در طعم غذا ندارد بلکه شیوه پخت و ترتیب اضافه کردن مواد غذایی و استفاده از ادویه مناسب است که طعم غذا را دلچسب می کند. در حالی که ما عادت کرده ایم همه محتویات حتی ادویه غذا را سرخ کرده و به غذا اضافه کنیم.
خانم هایی که عادت به این کار دارند بهتر است از روغن کمی استفاده کنند و اگر یکی از غذاهای آن ها چرب تر شده برای تهیه غذای دیگر از روغن کمتری استفاده کنند به عنوان مثال اگر خورشت چرب تر است در برنج یا روغن نریزند یا از روغن کمتری استفاده کنند. 
همان طور که همیشه گفته ایم بهترین شیوه طبخ مواد غذایی، بخارپز و یا آب پز کردن آنهاست. باید تا جایی که امکان دارد از سرخ کردن مواد غذایی پرهیز شود. همچنین کبابی کردن (به شیوه صحیح) نیز روش سالمی برای پخت مواد غذایی است. اگر در مواردی هم نیاز به سرخ کردن ماده غذایی باشد، استفاده از روغن های سالم گیاهی بهترین گزینه است.


نقل از :خراسان

کد: 2755 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۴ دي بازدید: 4253 ساعت: 7:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت