کاهش قیمت برنج در روزهای آینده


طبق تصمیم کارگروه اقتصادی ستاد تدابیر ویژه اولویت‌های سه تا 9 کالاهای وارداتی ارز مبادله‌ای دریافت می‌کنند و نیازی به مصوبه جدید در این زمینه نیست و امیدواریم گروه 9 از این هفته ارز خود را از مرکز مبادله دریافت کنند.

به گزارش لقمه، وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این مطلب در حاشیه پنجمین کنفرانس توسعه نظام تأمین مالی در جمع خبرنگاران و در خصوص ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2 هزار و 500 سی‌سی گفت: خودروهای خارجی به دلیل برخی مسائل ارزی از چندی پیش به دو دسته تقسیم شده است. بر این اساس ثبت سفارش خودروهای زیر 2 هزار و 500 سی‌سی آزاد است و در گروه 9 کالایی ارز مبادله‌ای می‌گیرد اما خودروهای بالای 2 هزار و 500 سی سی در گروه 10 بوده و ثبت سفارش آن ممنوع است.

مهدی غضنفری ادامه داد: با توجه به اینکه این خودروها لوکس است و ارز بری بالایی دارد و همچنین برای حفظ رقابت در بازار، این تصمیم گرفته شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص صادرات مواد پتروشیمی اضافه کرد: تمام مواد اولیه پایه تولید مانند پتروشیمی و تولید در صورت داشتن مازاد تولید می‌توانند صادرات کنند به شرط آنکه نیاز صنایع پایین دستی خود را تأمین کنند.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد افزایش قیمت برنج در بازار اظهار کرد: قرار است 70 هزار تن از ذخایر برنج برای کاهش قیمت در بازار عرضه شود.

غضنفری در مورد اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها متذکر شد: مجددا جلسات ستاد هدفمندی یارانه‌ها به ریاست ریئس‌جمهوری آغاز شده و از همه دستگاه‌ها از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت خواسته شده تا ارزیابی خود را از اجرای مرحله اول اعلام کنند. تا بسته‌های حمایتی مرحله دوم به گونه‌ای باشد که موجب رونق بیشتر اقتصاد شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان خاطرنشان کرد: در طراحی بسته‌های حمایتی صنعت به دنبال نرخ ترجیحی انرژی برای حوزه تولید هستیم.






نقل از :موج

کد: 2802 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۷ دي بازدید: 2735 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر و دیگر هیچ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مصرف شیر در میان ك...

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت