واردات برنج، شالیكاری را نابود می كند


نماینده لنگرود با اشاره به واردات گسترده برنج به كشور گفت: این اقدام ضربه سنگینی به برنج كاری كشور و خود كفایی این محصول است. لاهوتی افزود:نباید اجازه دهیم اتفاقی كه برای باغات چای ما افتاده و باعث شده 50 در صد زمین ها تبدیل به ویلا شود برای برنج كاری رخ دهد چون ادامه این روند خیانت به كشور است و منجر به محو برنج كاری می شود.

به گزارش لقمه، مهرداد بائوج لاهوتی عضو كمیسیون عمران مجلس در گفتگویی در خصوص واردات برنج به كشور افزود: واقعا جای تاسف است درشرایطی كه صحبت از تولید ملی وخود كفایی است،ما دست به واردات محصولاتی بزنیم كه توان تولید آن در داخل كشور را داریم.

وی با بیان اینكه در كشور چیزی حدود دو میلیون هشتصد صد هزارتن برنج مصرف می شود كه از این رقم دو میلیون 400 هزار تن تولید داخلی است تاكید كرد:ما به راحتی می توانیم با اصلاح بذر رقم تولید را به بیش از نیاز داخل افزایش دهیم اما به دلیل منفعت برخی در واردات،عملا این هدف نادیده گرفته می‌شود.

نماینده لنگرود در ادامه به مشكلات كشاورزان برنج كار اشاره كرد و گفت:هم اكنون برخی از كشاورزان به دلیل مشكلاتی كه برای آنها در خصوص فروش محصولاتشان بوجود آمده دیگر حاضر نیستند كه زمین خود را گشت نمایند و ترجیح می دهند زمین خود را برای ویلا سازی بفروش برسانند.

وی واردات برنج را آسیب بزرگی به بخش كشاورزی دانست و خاطر نشان كرد:بیش از هزار هكتار از زمین های كشاورزی و برنج كاری ،به جهت اینكه توجیه اقتصادی برای كشاورز نداشته كشت نمی شود و با تغییر كاربری قرار است تبدیل به ساختمان شود.

لاهوتی افزود:نباید اجازه دهیم اتفاقی كه برای باغات چای ما افتاده و باعث شده 50 در صد زمین ها تبدیل به ویلا شود برای برنج كاری رخ دهد چون ادامه این روند خیانت به كشور است و منجر به محو برنج كاری می شود.


نقل از :جام جم آنلاين

کد: 2816 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي بازدید: 3226 ساعت: 6:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.