سیاست‌‌های کمیسیون کشاورزی در امنیت غذایی بر تولیدات داخلی و حمایت از بخش خصوصی استوار است


عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس گفت: سفرهای استانی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی به مناطق مختلف كشورمان جهت ارتقا کیفیت بخش تولید کشاورزی و دامپروری بوده است.

به گزارش لقمه، حسین نیازآذری نماینده مردم مازندران در مجلس در ارتباط با فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" و سیاست‌های کلان برنامه چهارم توسعه در ارتباط با امنیت غذایی گفت: سیاست‌گذاری‌های بخش کشاورزی در این کمیسیون جهت امنیت غذایی بر تولیدات داخلی و حمایت از بخش خصوصی و رونق دادن کشاورزی در بخش‌های مختلف استوار شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در همین راستا در بخش‌های مختلف با وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت جلسات متعددی داشته‌ایم که نتیجه آن سفرهای استانی به مناطق مختلف كشورمان جهت ارتقای کیفیت بخش تولید کشاورزی و دامپروری بوده است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس، كشاورزی را محور توسعه و استقلال کشور خواند و تصریح کرد: برای این که به این بخش توجه خاصی شود باید برای تامین نهاده‌های کشاورزی برنامه ویژه‌ای در نظر گرفت و برای دستیابی به این مهم، طرح انتزاع جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن تجارت در دستور کار کمیسیون کشاورزی قرار گرفته است.

نیازآذری در پایان خاطر نشان کرد: برای ارتقا سطح دامپروری و کشاورزی کشورمان کمیسیون اقدام عملی انجام داده و برای پیشبرد این هدف با مسئولین ذیربط وارد مذاکره شده است.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2847 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۱ دي بازدید: 2605 ساعت: 2:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
2 همایش پای کار ایران قوی برگزار شد/ مسیر اشتغال از طریق وام اشتباه است ۱۴۰۱ جمعه ۶ آبان
3 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
4 تلاش اتاق بازرگانی تهران برای مذاکرات تجاری جدید با نمایندگان دو کشور اروپایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
5 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
6 همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
8 اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
9 نقش ایران در صنعت حلال دنیا رضایت بخش نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 مردم مواد غذایی دارای برچسب اصالت خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 کشاورزی خانوادگی از موضوعیت جدی برخوردار است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
انجیر بسیار چاق کننده است اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.