بهترین خوراکی یلدا از نظر نرگس محمدی و سمانه پاکدل


نرگس محمدی و سمانه پاکدل در گفت‌وگویی با نشریه آشپزی خانواده سبز درباره شب یلدا و خوراکی های آن صحبت کردند.

به گزارش لقمه، سمانه پاکدل درباره بهترین خوراکی یلدا می گوید: اگر از حق نگذریم از همه خوراكی‌های شب یلدا خوشم میاد، چون هر كدام از آنها برای خودش مزایای خاصی دارد و از هیچ كدام آنها هم نمی‌شود گذشت.

از همان هندوانه قرمز و شیرین بگیر تا آن انار سرخ كه دانه دانه شده و توی یك كاسه برای خودش خودنمایی می‌كند، یك كاسه انار سرخ كه طعم و مزه ترش و شیرین هم داشته باشد با كمی نمك و یك كوچولو گلپر دیگر حرف ندارد؛ اما خودم به شخصه كدو حلوایی آب‌پز را خیلی دوست دارم و تا جایی كه یادم میاد همیشه مادرم در این شب این خوراكی را هم درست می‌كند، من از این كدو حلوایی به هیچ عنوان نمی‌گذرم، حتما كدو حلوایی را می‌خورم و خوردن آن را به بقیه هم توصیه می‌كنم.

 

نرگس محمدی، بازیگر نقش ستایش نیز در پاسخ به این سوال جواب می دهد: من هم از همه خوراكی‌های شب یلدا خوشم میاد و دوست دارم كه همه آنها را امتحان كنم. اصلا همه خوبی شب یلدا به این كه اجازه داری از خوراكی‌های این شب بخوری، اما من بیشتر از همه انار دانه شده و آجیل شب یلدا را دوست دارم، این هندوانه به قول معروف شُتری بریده شده و قاچ‌های یكسان آن هم كه فقط سیلقه مادرهاست، هم حكایت خاص خودش را دارد. همه چیز یلدا زیباست.




کد: 3007 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ بهمن بازدید: 7637 ساعت: 12:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت