چاقی و مصرف فست فود عامل بیماری مرگ آور کبد چرب


یک کارشناس تغذیه در مورد علل بروز عارضه کبد چرب اظهار کرد: در کشورهای غربی علت این بیماری مصرف مشروبات الکلی است اما در کشورهایی که از این مشروبات استفاده نمی‌کنند، چاقی، تغذیه غلط و تغذیه وریدی طولانی‌مدت (عدم تغذیه از راه گوارش و تغذیه به وسیله سوند) عامل به وجود آمدن این بیماری هستند.

به گزارش لقمه، مسعود کیمیاگر در گفت‌وگویی افزود: استفاده زیاد از چربی‌ها و در بعضی‌ها سوءتغذیه سبب می‌شود ماده‌ای به نام کولین به خوبی دریافت نشود. این امر باعث می‌شود چربی از کبد خارج نشود و در کبد تجمع کند.

کیمیاگر هشدار داد: عارضه کبد چرب، در صورت تشدید منجر به سیروز کبدی و سرطان می‌شود. سیروز کبدی در درازمدت حتی مرگ فرد را به دنبال دارد.

این متخصص تغذیه در ادامه درباره راه‌های بهبود این بیماری گفت: کاهش وزن و داشتن رژیم غذایی کم‌چرب، استفاده از چربی‌های مفید، خودداری از مصرف چربی جامد و چربی‌های مضر و تحرک به بهبود این بیماری کمک می‌کنند.

کیمیاگر افزود: می‌توان موادی مانند کولین تجویز کرد که جربی را از بدن خارج کنند بیماران می‌توانند روزانه 3 تا 4قاشق روغن مایع استفاده و روغن جامد را از تغذیه خود حذف کرد و به مصرف بیشتر سبزیجات، میوه و نان سبوس‌دار روی آورد تا از بروز یا گسترش این بیماری جلوگیری شود.


نقل از :فارس

کد: 3046 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۵ بهمن بازدید: 3836 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.