گلاره عباسی در گفت‌وگو با لقمه؛
عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم/ در آشپزی مهارت ندارم


گلاره عباسی گفت: البته غذاهای دریایی را خیلی دوست دارم و عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم.

به گزارش لقمه، گلاره عباسی بازیگر تلویزیون وسینما در گفت‌وگو با خبرنگار لقمه درباره آشپزی، رستوران دلخواه و غذاهای سنتی ایران سخن گفته است که در زیر آن را می خوانید. عباسی در جشنواره فیلم فجر با فیلم «اشیا از آنچه در آیینه می بینید کوچکترند» حضور دارد.

 

در پخت چه غذایی مهارت داری؟

آشپزی می کنم اما در آشپزی و پخت هیچ غذایی مهارت ندارم.

آشپزی را دوست داری؟

خیلی نه.

کدام رستوران ها را دوست دارید؟ چه نوع غذا را می پسندی؟

من دوست دارم به رستوران بروم و غذاهای عجیب و غریب بخورم، غذاهایی که تا به حال نخوردم و دوست دارم آنها را کشف کنم. البته غذاهای دریایی را خیلی دوست دارم و عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم.

به چه رستورانی زیاد می روی؟

رستوران مانسون در خیابان گاندی زیاد می روم، آن هم به خاطر همین مدل غذاهای جدیدش.

رستوران ایرانی چطور؟


من در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تحصیل کردم و رستوران های اطراف دانشگاه در خیابان انقلاب که معروف به رستوران های کثیف هستند را خیلی دوست دارم. ماکارونی و ساندویچ های این رستوران ها را خیلی دوست دارم.

غذای محلی کدوم شهر کشور را دوست داری؟

غذاهای شمالی مثل میرزاقاسمی و باقلا قاتق را دوست دارم.

در مهمانی ها دوست داری خودت آشپزی کنی یا اینکه از بیرون غذا می گیری؟


از بیرون غذا می گیرم، اما به مهمان ها می گویم خودم درست کردم. (با خنده) همیشه کارم همین است.




کد: 3185 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن بازدید: 5095 ساعت: 1:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.