پخش "غذا حاضر است" از امشب
داستان دختری که برای ازدواج باید آشپزی یاد بگیرد!


تهیه‌کننده و کارگردان "غذا حاضر است" از پخش این مجموعه نمایشی طنز درباره تهیه مواد غذایی با بازی فردوس کاویانی و مینا نوروزی خبر داد.

عکس تزیینی است

به گزارش لقمه، ابراهیم مجرد تهیه کننده و کارگردان "غذا حاضر است" درباره این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: در این کار با نکات مهم درباره تهیه مواد غذایی و استفاده آنها آشنا می‌شویم و این مجموعه 40 قسمتی در قالب نمایشی و طنز تهیه شده است.

وی افزود: "غذا حاضر است" درباره دختری است که برایش خواستگار آمده ولی مادرش شرط کرده تا این دختر آشپزی یاد نگیرد نمی‌تواند به ازدواج او رضایت دهد و همین شروعی برای ماجراهای مجموعه است.

مجرد یادآور شد: مخاطبان این برنامه با مسایلی درباره مصرف بهینه مواد غذایی مانند ماهی، میگو، نان، قند و شکر، دانه‌های روغنی و همچنین خوردنی‌های مفید و مضر آشنا می‌شوند.

"غذا حاضر است"در گروه جهاد شبکه یک تولید شده، تیم نویسندگان آن مجتبی مجرد، سیاوش دولتسرایی، فرزانه قندریز و محمودی هستند و بازیگرانی چون فردوس کاویانی، مینا نوروزی، علی یدالهی، روناک ابراهیم زاده، هومن رهنمون و هادی اتابکی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

"غذا حاضر است" از امشب 8 اسفندماه ساعت 24:30 روی آنتن می‌رود.


نقل از :مهر

کد: 3356 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 3270 ساعت: 4:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
10 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
11 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
آنتی بیوتیک را اینجوری مصرف کنیم آنتی‌بیوتیک‌ها بعد از مسکن‌ها دومین دسته از داروهای پرمصرف کشور محسوب می‌شوند که بسیاری از آنها را می‌توان بدون نسخه پزشک از داروخانه‌ها تهیه كرد.