دکوراسیون آشپزخانه بلیک لایولی، ستاره هالیوود


بلیک لایولی که آشپز قابلی است کار دکوراسیون خود را با آشپزخانه آغاز کرده است و رئیس برند La Cornue یعنی زاویر دوپوی را به لوکیشن سریال Gossip Girl دعوت کرده تا در مورد این پروژه با او صحبت کند.

بلیک لایولی (blake lively) با درخشش در سریال Gossip Girlو بازی در فیلم The Town که تحسین منتقدین را برانگیخت، دل بینندگان سینما و تلویزیون را برده است. انتخاب لباس او باعث شده که همیشه در لیست خوشپوش ترین ها باشد و عنوان چهره برند کیف دستی های شانل را کسب کند. حالا که او در بدفورد نیویورک یک خانه خریده است، می خواهد شخصیت و سبک خود را به دنیای دکوراسیون هم بیاورد.

او که آشپز قابلی است کار دکوراسیون خود را با آشپزخانه آغاز کرده است و رئیس برند La Cornue یعنی زاویر دوپوی را به لوکیشن سریال Gossip Girl دعوت کرده تا در مورد این پروژه با او صحبت کند. دوپوی که پدربزرگش 100 پیش این شرکت را تأسیس کرده، می گوید: «بلیک دقیقاً می داند که چه می خواهد.» از آنجائیکه اجاق های لا کورنو تولید عمده ندارند، لایولی طراحی اجاقش را خودش به عهده گرفته و رنگ و فلز و اندازه و کارکرد آن را خودش انتخاب می کند.

مصاحبه با بلیک لایولی در مورد دکوراسیون آشپزخانه اش

دوپوی در مورد لایولی می گوید: « او در آشپزی کاملاً سررشته دارد.» آشپزی لایولی توسط همبازی های قبلی و همسایه اش در بدفورد، یعنی مارتا استوارت تحسین شده و در رسانه ها پخش شده است.

ما با لایولی در مورد نقشه هایش برای منزل جدید صحبت کردیم:

- خانه جدید مبارک باشد. چه چیزی در انتخاب منزل به تو الهام داد؟

لایولی: متشکرم. محل آن عالی است و ما عاشق آشپزخانه اش شدیم. واقعاً یک جای خانوادگی است.

- تو با سبک شخصی ات شناخته می شوی – آیا این موضوع بر دکوراسیون منزلت تأثیر دارد؟

لایولی: طراحی، چه در مورد لباست باشد چه در مورد منزلت در واقع یک چیز است. طراحی یعنی ترکیب رنگ های مختلف، بافت های مختلف و طرح های غیرمنتظره، چیزهایی که معمولاً کنار هم نمی گذاری. به همین دلیل است که من همیشه دنبال چیزهایی هستم که هرجایی وجود ندارد، چیزهایی که شیک هستند. من دنبال چیزهایی هستم که چیزی برای گفتن داشته باشند.

- آیا قوانینی برای دکوراسیون داری؟

لایولی: نه. باید با غریزه ات عمل کنی. اگر امتحانش نکنی، بالاخره بعداً باید این کار را بکنی و بعداً باید دوبرابر پول بدهی! چیزهایی هستند که باید آنها را امتحان کنم. و درست است که گاهی نتیجه نمی دهند، ولی معتقدم باید کارهایی را انجام دهم که مرا خوشحال می کنند.

- آشپزخانه ات چه شکلی خواهد بود؟

لایولی: از آنجائیکه آشپزخانه ام مهمترین بخش خانه ام است، می خواهم که خلاقانه و بدیع باشد، نه فقط از لحاظ زیبایی ظاهری، بلکه از لحاظ ابزارهایی که برای آشپزی استفاده می کنم. وقتی در جنوب فرانسه مدرسه می رفتم درباره لا کورنو شنیده بودم. در جاده سفر می کردم و در ترافیک گیر کرده بودم، همینطور که در ماشین نشسته بودم، سمت چپم را نگاه کردم، و اجاق هایی را دیدم که در تمام عمرم به زیبایی آنها اجاقی ندیده بودم. ماشینم را همانجا گذاشتم و به سمت ویترین آن فروشگاه رفتم. همه داشتند پشت ماشینم بوق می زدند. از ویترین فروشگاه یک عکس گرفتم و پیش خودم گفتم: "یک روز از این اجاق ها می خرم!"

وقتی به خانه رسیدم، در مورد آن تحقیق کردم. گویا همه در مورد لا کورنو شنیده بودند و این کشف من نبوده است. داستان پشت این شرکت و کیفیت آن باعث شد که بخواهم بخشی از آن باشم. این اجاق ها عمری هستند، چیزهایی هستند که می توانید برای نوه هایتان بگذارید.

- تو رنگ آبی اقیانوس را برای اجاقت انتخاب کردی. چرا؟

لایولی: این انتخاب سخت ترین انتخاب من بود. رنگ های زیبای زیادی وجود داشت. این اجاق قرار است وسیله اصلی آشپزخانه ام باشد، بنابراین من دنبال چیزی جسورانه و عمری بودم. دوست داشتم بتوانم وسایل دیگر آشپزخانه را عوض کنم، ولی اجاق همانطور که هست بماند. اول به رنگ بنفش یا سرخ تیره فکر می کردم، ولی آبی رنگی جسورانه و در عین حال باوقار است. حتی می توان فلزهای مختلفی را ترکیب کرد، همه را استیل یا مسی یا برنجی انتخاب کرد. تجربه جالب و سرگرم کننده ای است – هنوز در حال تصمیم گیری در مورد ترکیب آن هستم. نمی توانم به شما بگویم که چند ساعت در اینترنت صرف جستجو کرده ام!

- در خانه چه کسی بیشتر از اجاق استفاده می کند؟

لایولی: من. ولی باید با مامانم سر آن دعوا کنم. او آشپز قابلی است. ما خانواده بزرگی داریم و خیلی به هم نزدیک هستیم. برادرهایم در درست کردن کیک پای استادند و دخترها هم چیزهای شیرین درست می کنند.

- آیا دستور پخت محبوبی برای خودت داری؟

لایولی: هیچوقت از روی دستور پخت ها غذا درست نمی کنم. بدترین شرایط زمانی پیش می آید که غذایم خیلی خوب از آب درمی آید، ولی یادم نمی آید که چطور دوباره به همان خوشمزگی آن را بپزم!


نقل از :برترین ها

کد: 3580 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 4292 ساعت: 1:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...