سرو خاک در رستوران ژاپنی برای جذب گردشگر


سِرو خاک به عنوان غذا در رستورانی در ژاپن به جاذبه جدید گردشگری این کشور تبدیل شده است .

به گزارش لقمه، در شرایطی که صنعت گردشگری ژاپن پس از وقوع زلزله مرگبار در این کشور روند احیا را طی می‌کند، سِرو خاک به عنوان غذا در رستورانی در ژاپن موجب شگفتی به گردشگران شده است.


به گزارش سی‌ان‌ان‌، در این رستوران که در شهر توکیو واقع شده، در کنار یکی از غذاهای دریایی آن نوعی خاک سِرو می‌شود که گفته می‌شود برای بدن انسان مفید نیز هست.


این خاک از یک باغ خاص از عمق 10 متری از سطح زمین تهیه شده و سپس در دمای بسیار بالا قرار می‌گیرد که در آن تمامی باکتری‌های مضر کشته می‌شوند.


هر پرس از این غذا 110 دلار قیمت دارد و رستوران محل سرو آن که «نی کویتتز پاس» نام دارد، در روزهای اخیر میزبان گردشگرانی از کشورهای مختلف جهان بوده است.


ژاپن سال گذشته میلادی میزبان هشت میلیون و 368 هزار گردشگر بود که دومین رکورد ثبت شده از جذب گردشگر در تاریخ صنعت گردشگری ژاپن از سال 1964 و پس از سال 2010 محسوب می‌شود.


در سال 2012 بیشتر گردشگران ژاپن از کشورهای آسیایی از جمله کره‌جنوبی، چین‌، تایوان، هند،‌ اندونزی،‌ مالزی،‌ تایلند و ویتنام بوده‌اند، هرچند که تعداد گردشگران این کشور از دو قاره اروپا و آمریکا نیز در سطح بالایی بوده است.


نقل از :ایسنا

کد: 3589 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۰ فروردين بازدید: 2275 ساعت: 3:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
5 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
7 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
8 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
9 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
10 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
11 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت