نمایشگاه برند حلال پاریس23 فروردین خاتمه می یابد


نمایشگاه برند حلال پاریس 23 فروردین ماه سال جاری به فعالیت خود پایان می دهد .

به گزارش لقمه، نمایشگاه برند حلال پاریس، مهمترین نمایشگاه بین المللی در زمینه عرضه محصولات،خدمات و غذای حلال ، امسال ده ساله می شود .
این نمایشگاه بازیگران اصلی توزیع، تولید و واردات محصولات غذایی در فرانسه و اروپا را گردهم جمع می‌کند.

بر اساس آمار نمایشگاه، سال گذشته 90 درصد کسانی که در این نمایشگاه حضور ویا از آن بازدید داشته اند مدیران،مقامات اجرایی و تصمیم گیرندگان اصلی خرید محصولات حلال بوده اند.

گفتنی است محصولات و خدمات ارائه شده در این نمایشگاه شامل گوشت و فراورده های گوشتی ، شیر و فراورده های لبنی ، مرغ و فراورده های طیور، ماشین آلات و لوازم پشتیبانی تولید است.

گسترش و رشد بالای مصرف غذاهای حلال و توجه به این برند در سالهای اخیر فرصتهای خوبی برای تولید کنندگان مواد غذایی ایجاد کرده است . این بازار رو به رشد نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه در بازارهای غربی که میزان جمعیت مسلمانان آن با افزایش قابل توجهی روبروست هموار از سوی تولید کنندگان مورد توجه و استقبال بوده است.

مسلمانان اروپا نقش مهمی در رونق صنعت غذای حلال جهان دارند و افزایش قدرت خرید آنها ظرفیت های موجود را تقویت کرده است.

این امر توجه به این صنعت را درکشورمان دو چندان می کند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 3607 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ فروردين بازدید: 2070 ساعت: 1:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 پاستیل‌ فله‌ای مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست ۱۴۰۳ جمعه ۵ مرداد
3 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
4 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
5 جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
6 بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
7 دورخیز میتکس برای حضور در 4 قاره جهان/ابهام در مورد متولی صنعت غذای حلال کشور ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
8 شناسایی منشأ تمامی ژلاتین ها در کشور/ ژلاتین خوکی نداریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
10 دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی گوشت و فرآورده‌های گوشتی حلال آغاز به کار کرد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 نقش ایران در صنعت حلال دنیا رضایت بخش نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت