مواد اولیه:
شیر یك پیمانه شكرو آب از هر کدام 1/4پیمانه پودر نارگیل نصف پیمانه خامه 200 گرم پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آب و پودر ژلاتین را مخلوط كرده و روی بخار كتری قرار دهید تا كاملا شفاف شود. شیر، شكر، خامه و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و ژلاتین حلشده را به آن اضافه كنید. قالب مورد نظر را با آب خیس كرده و مواد را درون آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. پس از بسته شدن از یخچال بیرون آورده و در آب ولرم گذاشته تا از قالب جدا شود. روی آن را با پودر نارگیل رنگ شده، مروارید خوراكی و خامه میتوان تزئین كرد.
نكته: پودر نارگیل را میتوان با استفاده از سیروپهای رنگی خوراكی رنگ كرد. همچنین منظور از سیروپ همان سسهای میوه میباشد كه در بازار موجود است مانند سس توتفرنگی، سس بلوبری، سس شكلاتی.