آبدارخانه‎ها آلوده‎تر از سرویس‎های بهداشتی هستند


در یک مطالعه جدید آشکار شد آبدارخانه‎ها و آشپزخانه‌های ادارات و محیط‌های کاری اغلب فضاهایی بسیار آلوده هستند تا جایی که حتی ممکن است از سرویس‎های بهداشتی نیز آلوده‎تر باشند و موجب بیماری کارمندان شوند.

به گزارش لقمه، پزشکان انگلیسی در این مطالعه دریافتند که حداقل نیمی از فضا و لوازم آبدارخانه در اداره و محیط کار به حجم زیادی از باکتری‎ها آلوده است و اغلب این آلودگی‎ها به شیوع بیماری‎های روده‌ای در بین کارمندان منجر می‌شوند.

آزمایشات نشان داده است که فضای این آشپزخانه‌ها و آبدارخانه‎ها حتی گاهی از سرویس‌های بهداشتی نیز آلوده‌تر است و لوازمی چون دسته کتری و دستگاه مایکروفر مکان مناسبی برای رشد انواع باکتری‌های بیماری‎زا هستند.

همچنین حجم زیادی از این آلودگی‎ها و میکروب‎ها روی دستگیره یخچال و دستگاه مایکروفر انباشته می‎شوند و گاهی حتی تعداد باکتری‌های موجود روی دسته کتری از باکتری‌های موجود در سرویس‌های بهداشتی بیشتر است.

پزشکان تاکید دارند که شست و شوی مرتب دست با مواد شوینده می‌تواند خطر گسترش بیماری‎های روده‌ای در محیط‌های کاری را کاهش دهد.

پزشکان در این مطالعه با بررسی 280 نمونه از 70 آشپزخانه در هشت محیط کاری به این نتیجه رسیدند.




نقل از :ایسنا

کد: 3730 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 3435 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.