کمبود روغن‌های عمده برای مصارف پخت و پز در رستوران‌ها


رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش از کمبود روغن عمده در بازار برای مصارف پخت و پز در رستورانها خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین محمدی  اظهار کرد: پس عید نوروز محصولات مواد غذایی شامل برنج، گوشت، روغن و شکر با افزایش قیمت روبه‌رو شده‌اند.
 
وی ادامه داد: گوشت‌های وارداتی که قبل از عید کیلویی 16 هزار تومان خریداری می‌کردیم، در حال حاضر با قیمتی کیلویی 19 هزار تومان و گوشت‌های داخلی را کیلویی با 20 تا 25 درصد گران‌تر خریداری می‌کنیم.
 
رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش در مورد روغن گفت: در حال حاضر روغن‌های عمده برای مصارف پخت و پز در رستوران‌ها در بازار وجود ندارد و تولید‌کنندگان و عرضه‌کنندگان منتظر ثبات قیمت‌ها هستند تا محصولات خود را عرضه کنند.
 
محمدی بیان کرد: قبل از افزایش قیمت‌، روغن 16 کیلویی را 65 هزار تومان خریداری می‌کردیم ولی حالا با توجه به کمبود آن در بازار مجبور به استفاده از روغن‌های کوچک دو تا چهار کیلویی هستیم که با افزایش قیمت روغن، این روغن‌ها نیز افزایش قیمت پیدا کرده است.
 
وی با اشاره به این‌که عدم توزیع روغن باعث افزایش قیمت روغن‌های کوچک شده است، گفت: برای آشپز مصرف روغن‌ با حجم زیاد به صرفه‌تر از روغن کوچک است.

 


نقل از :ایسنا

کد: 3754 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 3962 ساعت: 11:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
8 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.