کمبود روغن‌های عمده برای مصارف پخت و پز در رستوران‌ها


رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش از کمبود روغن عمده در بازار برای مصارف پخت و پز در رستورانها خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین محمدی  اظهار کرد: پس عید نوروز محصولات مواد غذایی شامل برنج، گوشت، روغن و شکر با افزایش قیمت روبه‌رو شده‌اند.
 
وی ادامه داد: گوشت‌های وارداتی که قبل از عید کیلویی 16 هزار تومان خریداری می‌کردیم، در حال حاضر با قیمتی کیلویی 19 هزار تومان و گوشت‌های داخلی را کیلویی با 20 تا 25 درصد گران‌تر خریداری می‌کنیم.
 
رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش در مورد روغن گفت: در حال حاضر روغن‌های عمده برای مصارف پخت و پز در رستوران‌ها در بازار وجود ندارد و تولید‌کنندگان و عرضه‌کنندگان منتظر ثبات قیمت‌ها هستند تا محصولات خود را عرضه کنند.
 
محمدی بیان کرد: قبل از افزایش قیمت‌، روغن 16 کیلویی را 65 هزار تومان خریداری می‌کردیم ولی حالا با توجه به کمبود آن در بازار مجبور به استفاده از روغن‌های کوچک دو تا چهار کیلویی هستیم که با افزایش قیمت روغن، این روغن‌ها نیز افزایش قیمت پیدا کرده است.
 
وی با اشاره به این‌که عدم توزیع روغن باعث افزایش قیمت روغن‌های کوچک شده است، گفت: برای آشپز مصرف روغن‌ با حجم زیاد به صرفه‌تر از روغن کوچک است.

 


نقل از :ایسنا

کد: 3754 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 4039 ساعت: 11:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
7 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
8 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  مواد غذایی خواب آور را بشناسید خوردن غذاهای بخصوص و یا ترکیبی از غذاها در وعده شا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.