اعلام نتایج پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین تا پایان هفته


جلسه داوری پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین تا پایان هفته برگزار شده و نتایج آن اعلام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سایت لقمه، دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی اعلام کرد: با عنایت به تخصصی بودن موضوع مسابقه،  قریب به 400 هنرمند در این دوره شرکت کرده اند و نزدیک به 2000 اثر به دبیرخانه ارسال شده که پس از انتخاب اولیه و حذف مواردی که به لحاظ موضوعی و یا کیفی فاقد شرایط بودند، 1400 اثر از 232 هنرمند به جلسه داوری راه یافته و از این میان 40 اثر در دو بخش پذیرفته خواهند شد.

این گزارش حاکی است که جلسه داوری در محل دبیرخانه این مسابقات و با حضور داوران، دبیر مسابقات و نماینده مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.

بر اساس فراخوان منتشر شده پنجمین دوره از مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین، در تاریخ 28 اسفند 1391، داوری این دوره از مسابقات به عهده اساتید برجسته و شناخته شده این عرصه، آقایان سیف الله صمدیان، افشین شاهرودی و محمد مهدی رحیمیان است.

دبیر این مسابقات محمدصالح حجت الاسلامی است و سعید فلاح‌فر به عنوان کارشناس خبره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ناظر این دوره از مسابقه است.

این مسابقه در دو بخش آزاد و «هفت سین در خانواده و زندگی شهری» برگزار شد و جوایز نفیس نقدی برای نفرات برتر این دوره در نظر گرفته شده است که به همراه تندیس و الواح تقدیر به نفرات برتر هر بخش اهدا خواهد شد.

شایان ذکر است که تنها حامی این دوره از مسابقات نیز انجمن خدمات فرهنگی ایرانیان است و نمایشگاه این دوره از مسابقات در محل کمیسیون ملی یونسکو برپا خواهد شد که تاریخ دقیق آن متعاقبا اعلام می شود.

با اتمام این دوره از مسابقات، پنجمین سال برگزاری مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی نیز به پایان می رسد.

 




کد: 3808 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 3887 ساعت: 11:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.