قیمت مرغ تا یک ماه آینده به تعادل می‌رسد/ کیلویی ۵۸۰۰ تومان


رئیس اتحادیه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی، قیمت مرغ زنده کیلویی 3500 تومان را برای مرغدار زیان‌ده و قیمت مناسب مرغ زنده را کیلویی 4500 تومان(5800 تومان آماده طبخ) عنوان و پیش بینی می‌کند قیمت یک ماه آینده به تعادل برسد.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی با اعلام این مطلب گفت: قیمت مرغ زنده که از تولیدکنندگان خریداری می‌شود کیلویی 3500 تومان است و تا زمانی که به کیلویی 4000 تومان نرسد مرغدار ضرر می‌کند.

به گفته رئیس اتحادیه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی، یک کیلوگرم مرغ زنده به قیمت 4000 تومان، برای مصرف‌کنندگان کیلویی 5750 تا 5800 تومان عرضه می‌شود.

وی همچنین بنا به اظهارات مسئولان مرکز پشتیبانی امور دام از ذخیره‌سازی حدود 20 هزار تن مرغ خبر داد که خرید توافقی آن با کیلویی 5300 تومان ادامه دارد.

یوسفی همچنین افزود: برنامه صادرات مرغ به میزان 20 هزار تن تا پایان بهار امسال در دستور کار است که کشورهای افغانستان، عراق و آسیای میانه جزو مشتری‌های آماده هستند.

 

با برنامه ذخیره‌سازی بیش از قیمت بازار و صادرات پیش‌بینی می‌شود که تنظیم بازار مرغ به سمتی پیش برود تا قیمت برای تولیدکننده زیان‌آور نباشد.

از آنجایی که تولید کنندگان می‌گویند قیمت مرغ کیلویی 5750 تا 5800 تومان برای آنها ضررده است شاید برنامه دولت رساندن قیمت به این میزان باشد.

پیش از این نیز طی چند ماه گذشته تولیدکنندگان مرغ به شدت از پایین بودن قیمت گله داشتند و نسبت به آینده مرغ هشدار داده بودند.

رئیس اتحادیه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی پیش بینی کرد: قیمت مرغ در یک ماه آینده به تعادل برسد تا قیمت برای تولید کننده ضررده نباشد.

یوسفی همچنین در پاسخ به روند تولید مرغ گفت: روند افزایشی نیست و در صورتی که قیمت پایین خرید از تولیدکنندگان ادامه داشته باشد شاهد کاهش تولید مرغ در کشور خواهیم بود.

وی ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام نیز در قبال تحویل مرغ نهاده به تولیدکنندگان می‌دهد و البته پول نقدی به جای نهاده هم می‌دهد که برای تولیدکنندگان به صرفه نیست.

به گفته یوسفی، در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم سویا تحویل بنادر 1050 تومان و ذرت 700 تومان به تولیدکنندگان داده می‌شود.


نقل از :فارس

کد: 3822 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۹ ارديبهشت بازدید: 2426 ساعت: 9:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
9 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
10 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
11 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.