جوان كردن پوست با خوردن زردآلو


بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شدن پوست می شود. وقتی پوست بدن ، پوسته پوسته شده وسفید یا خاكستری رنگ می شود نشانه كمبود بتا كاروتن است. در این میوه ویتامینA به حد وفور یافت می شود كه به رشد اطفال كمك كرده و باعث تقویت قوه بینایی انها می شود.

به گزارش لقمه، دربین سبزیجات، هویج بیشترین مقدار بتا كاروتن را دارد و در بین میوه ها ، زردآلو اینگونه است. هیچ میوه دیگری به این اندازه دارای بتا كاروتن نیست. بتا كاروتن از دسته كاروتنوئیدها و پیش ساز ویتامین A در بدن است . همچنین به عنوان یك آنتی اكسیدان، بدن را از صدمات رادیكال های آزاد حفظ می كند.

اخیراً ثابت شده است كه تعداد زیادی كاروتنوئیدهای دیگر مثل كورستین ومقادیر زیادی اسید سالیسیلیك در زردآلو وجود دارد . این مواد متعلق به گروه بزرگی از مواد بیواكتیو هستند ومی توانند از مواد غذایی ، مواد درمانی بسازند و غشاء مخاطی را نوسازی بكنند.

جوان كردن پوست با خوردن زردآلو

بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شدن پوست می شود. وقتی پوست بدن ، پوسته پوسته شده وسفید یا خاكستری رنگ می شود نشانه كمبود بتا كاروتن است. بتا كاروتن مثل یك پوست طبیعی از داخل اثر می كند.

زرد آلو محافظی در مقابل صدمات ناشی از اشعه ما وراء بنفش خورشید

در تابستان مقدار كاروتن محافظ موجود درپوست كم می شود و هر قدر اشعه ماوراء بنفش شدیدترباشد، به همان نسبت كاروتن بیشتری در بدن مصرف می شود. بتا كاروتن دربدن یك پوشش محافظ در مقابل رادیكال های آزاد به وجود می آورد .

نور آفتاب، نیكوتین سیگار، استرس ومواد مضر، سبب تولید رادیكال های آزاد خطرناك دربدن می شوند. بتاكاروتن این توانایی را دارد كه به مقابله با این رادیكال ها برخیزد وانرژی تخریبی آنها راكم كند.

كاروتن موجود در پوست به عنوان یك محافظ درمقابل اشعه ماوراء بنفش عمل می كند. اگر از كرمهای ضد آفتاب هم استفاده نشده باشد، قهوه ای شدن پوست راتسهیل واز سرخ وسوختن پوست جلوگیری می كند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 3887 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۸ ارديبهشت بازدید: 5148 ساعت: 11:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
2 پیشگیری از افسردگی سالمندان با زردآلو ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
3 مزایای درمانی زردآلو را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
4 10 مواد غذایی که بالاترین میزان پتاسیم را دارا هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
6 طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
7 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
8 خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور
9 چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
10 غذاهای آخرین آخر هفته اردیبهشت را با زردآلو تهیه کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
11 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  عبور آرام زنان از دوره ماهانه با تغذیه! تقریبا تمام زنان و دختران جوان در روزهای قبل از دو...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.