صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
بهینهسازی مصرف آب کشاورزی در صورت تامین اعتبار
بهینهسازی مصرف آب کشاورزی در صورت تامین اعتبار
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب، خاک و صنایع گفت: ایران همواره با مشکل کمآبی مواجه بوده است و در صورت تامین اعتبار میتوان با اجرای طرحهای مختلف، مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کرد.
به گزارش لقمه، رحیم سجادی اظهار کرد: پنج میلیون هکتار از اراضی آبی بخش کشاورزی در زیر چاهها و چشمهها است که باید طرح آبیاری تحت فشار برای آنها اجرا شود اما تاکنون یک میلیون و 300 هزار هکتار از آنها تحت پوشش این طرح قرار گرفتهاند.
وی افزود: در سال 90 اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار تامین شد و این طرح نیز بیش از اهداف تعیین شده در برنامهی پنجم توسعه اجرا شد اما در سال گذشته با توجه به تامین نشدن اعتبار مورد نیاز، طرح آبیاری تحت فشار تقریبا پیشرفتی نداشت.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب، خاک و صنایع ادامه داد: اجرای طرحهایی مانند آبیاری تحت فشار میتواند در بهینهسازی مصرف آب مؤثر باشد؛ به گونهای که در هر هکتار از زمینهایی که تحت پوشش این طرح هستند بیش از 4000 مترمکعب کمتر آب مصرف میشود.
سجادی گفت: 3.5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی دارای سدهای مخزنی و ایستگاه پمپاژ مستقل هستند که میتوان از شبکههای اصلی و فرعی آب مورد نیاز این اراضی را انتقال داد. براساس این طرح باید دو میلیون هکتار از این اراضی از طریق شبکههای اصلی و یک میلیون هکتار از شبکههای فرعی آبرسانی شوند.
وی افزود: برای انتقال آب از طریق شبکههای اصلی و فرعی ابتدا باید حقآبه زمینهای کشاورزی را مشخص کرد و با تامین اعتبار، این طرح را اجرا کرد اما در حال حاضرتامین اعتبارات و نقدینگی بزرگترین مشکل در بهینهسازی مصرف آب در بخش کشاورزی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب، خاک و صنایع تاکید کرد: در صورت تصویب و تامین اعتبارات مورد نیاز از سوی مجلس شورای اسلامی میتوان به اهداف تعیینشده در برنامهی پنجم توسعه دست یافت و طی دو برنامهی پنج ساله نوشته شده، مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کرد.
نقل از :ایسنا
کد:
3890
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ شنبه ۲۸ ارديبهشت
بازدید:
3236
ساعت:
10:37 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
توجه ویژه به افزایش راندمان، کارآیی و بهینهسازی مصرف آب در برنامه ششم توسعه کشور
۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
جولان بیماریهای ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماریهای داخلی، نسبت ...
آیا سیبزمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟
آیا میدانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...
با خواص درمانی انجیر آشنا شوید
یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوهای سرشار از...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این روغن برای سرخ کردن نیست!
برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها
پایگاه خبری لقمه: دانشمندان میگویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، میتواند راهحلی برای از بین بردن بوی بد دهان باشد.
کالبد شکافی یکی از خوشمزهترین غذاهای مضر دنیا
شاید کمضررترین بخش پیتزا بهدلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین
پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی میشوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار میگیرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است