صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
عکس یک دریچه است که میتواند به سمت معنویت باز شود
شاهحسینی در گفتوگو با لقمه:
عکس یک دریچه است که میتواند به سمت معنویت باز شود
یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما میتواند پنجرهای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
لقمه:
دکتر مجید شاهحسینی در بازدید از نمایشگاه آثار برگزیده دومین مسابقه عکاسی از سفرههای افطاری در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در گفتوگو با خبرنگار ما تصریح کرد: آن چیزی که سفره افطار را از غذا خوردن معمولی جدا میکند معنویتی است که در این سفره وجود دارد. هر چه این نگاه معنوی و دینی در تصویرهای سفرههای افطاری بیشتر متجلی باشد افطار، افطاریتر خواهد شد و این همان ممیزه یک شام ساده با سفره افطار است.
وی با بیان اینکه ما باید بررسی کنیم چگونه میتوان آن باور معنوی و ایمان آدمهایی که پای این سفرهها نشستهاند را در قاب یک عکس نشان دهیم افزود: هر چه به این مقوله توجه بیشتر شود سفرههای افطاری دقیقتر خواهد شد.
وی اظهار داشت: تفاوت سفرههای معمولی با سفره افطار، مثل تفاوت خاک و تربت یا روزه و رژیم غذایی است. تفاوت عمده اینها معنویت است و این معنویت همان وجه تفاوت سفره افطاری از سفره اطعام است.
وی ادامه داد: در واقع به این مدل که دقیقاً یک مدل هنر دینی است هر چه نزدیکتر شویم این نگاه نابتر و زلالتر میشود.
وی در پایان با اشاره به اینکه عکس یک دریچه است که میتواند به سمت معنویت باز شود خاطرنشان کرد: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما میتواند پنجرهای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
کد:
391
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۰ مرداد
بازدید:
3824
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش
این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...
سنجد و خواص آن؛ درمانگر آرتروز
گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پ...
حقایقی درباره اعتیاد به شکر
ترک شکر رایجترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نحوه تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس
نشانههای فقر آهن/ قلبتان میکوبد؟ پریود سنگین دارید؟
فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.
نفخ؛ نشانه بیماریهای خطرناك
هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دیاكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود میكند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سیسی هوا وجود دارد.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است