شاه‌حسینی در گفت‌وگو با لقمه:
عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود


یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.

لقمه: دکتر مجید شاه‌حسینی در بازدید از نمایشگاه آثار برگزیده دومین مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ما تصریح کرد: آن چیزی که سفره افطار را از غذا خوردن معمولی جدا می‌کند معنویتی است که در این سفره وجود دارد. هر چه این نگاه معنوی و دینی در تصویرهای سفره‌های افطاری بیشتر متجلی باشد افطار، افطاری‌تر خواهد شد و این همان ممیزه یک شام ساده با سفره افطار است.

وی با بیان اینکه ما باید بررسی کنیم چگونه می‌توان آن باور معنوی و ایمان آدمهایی که پای این سفره‌ها نشسته‌اند را در قاب یک عکس نشان دهیم افزود: هر چه به این مقوله توجه بیشتر شود سفره‌های افطاری دقیق‌تر خواهد شد.

وی اظهار داشت: تفاوت سفره‌های معمولی با سفره افطار، مثل تفاوت خاک و تربت یا روزه و رژیم غذایی است. تفاوت عمده اینها معنویت است و این معنویت همان وجه تفاوت سفره افطاری از سفره اطعام است.

وی ادامه داد: در واقع به این مدل که دقیقاً یک مدل هنر دینی است هر چه نزدیکتر شویم این نگاه ناب‌تر و زلال‌تر می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود خاطرنشان کرد: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.



کد: 391 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۰ مرداد بازدید: 3772 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همبرگر خطرناک‌تر است یا سیگار؟ در حالی‌که هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.