صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
رحیمیان: مسابقات سفرهها، در اشاعه فرهنگ غنی ایرانیاسلامی مؤثر است
رحیمیان: مسابقات سفرهها، در اشاعه فرهنگ غنی ایرانیاسلامی مؤثر است
محمدمهدی رحیمیان با اشاره به تأثیر جشنواره سفرههای ایرانیاسلامی در اشاعه یك فرهنگ غنی، گفت: چاپ عكسهای این مسابقات باعث میشود بستری برای دیده شدن عكسها فراهم شود و عكس ماهیت بیرونی پیدا كند.
لقمه:
محمد مهدی رحیمیان دبیر هیئت داوران و عضو شورای سیاستگذاری مسابقات عكاسی سفرههای ایرانی در دورههای مختلف برگزاری در گفتوگو با خبرنگار تجسمی فارس، برگزاری جشنواره سفرهایرانی با موضوعیت آداب و فرهنگ ایرانی را بسیار مؤثر دانست و گفت: وظایفی كه برعهده سیاستگذاران در حوزه عكاسی مستند در همه جای دنیا وجود دارد. این است كه از وجه اسنادی عكس برای ثبت جریان زندگی یك جامعه گام بردارند و تلاش كنند. اتفاقی كه در ایران طی چند دهه گذشته رخ داد و و به صورت جدی نصرالله كسرائیان و دیگر دوستان آن را پی گرفتند. در سالهای گذشته كشور درگیر جنگ بود و در حوزه عكاسی خبری و مستند و تحولات اجتماعی عكاسان فعالیت میكردند. همچنین عكاسان در حوزه تغییر تحولات جامعه و ورود مظاهر تمدن در روستاها و وجود برق و آب و دیگر امكانات رفاهی نیز مستنداتی را تهیه كردند كه قابل مشاهده است.
وی در ادامه افزود: تغییرات و تحولات اجتماعی و توسعه ضرباهنگ تندی به خود گرفته و تحولات اجتماعی در اجرای آئینهای سنتی و مذهبی، مراسم عزاداری، شادمانی و.. نیز تاثیر میگذارد و وجوه ظاهری آئینها تغییر كرده همینطور عادات تغذیهای ، تنوع غذایی و میوه بیشتر شده و قابل مقایسه با 50 سال گذشته نیست، پس اینجا لزوم برگزاری جشنوارهها با مضامین مختلف از جمله «سفره ایرانی» با موضوعات مختلف به وضوح رخ مینماید زیرا باید از این مراسم و آئینها مستندسازی شود تا بتوان فرهنگ غنی ایرانی ـ اسلامی را به آیندگان ارایه داد.
رحیمیان در ادامه به عكاسی در حوزه فرهنگی اشاره كرد و گفت: آنچه رنگ و بوی ریشه و فرهنگ ایرانی را دارد، نشأت گرفته از سنتهای ایرانی و تمدن غنی ایرانی ـ اسلامی است و عكس شرایط امروز زمان و جامعه خود را مشخص میكند و به نوعی مستندسازی خواهد كرد. عكس با سوژههای فرهنگی و هنری كمك به وقایع نگاری خواهد كرد از سوی دیگر دغدغهها و دلمشغولی عكاس هم در عكس دیده میشود و عكاس هم نیت خود را در عكسبرداری دخیل خواهد كرد و مخاطب با هدف و پیام عكاس نیز آشنا خواهد شد.
وی در ادامه افزود: عكاسی صرفاً نسخه برداری نیست. دوربین دخالت میكند اما هنر هنرمند همراه با ابزار توامان میشود و عكس پدید میآید. اگر یك سوژه را به چند عكاس ارایه دهیم، خواهیم دید هریك با زاویه دید و نگاه خود به سوژه نگاه كرده و هریك پیام خود را به مخاطب القاء خواهند كرد و هریك از آثار عوالم و فضای فكری عكاس خود را خواهد داشت.
وی در خاتمه به چاپ عكسهای سفرهایرانی در مجموعه كتاب و تاثیرگذاری آن بر مخاطب اشاره كرد و گفت: زمانی كه عكسها در كتابی چاپ شود به مراتب تاثیرگذاری بیشتری بر مخاطب خواهد داشت. متاسفانه رسانههای ما از تاثیرگذاری عكس غافلاند . باید درجهتی حركت كنیم كه با انتشار عكس بتوانیم تاثیر بیشتر و عمیقتری بر مخاطب بگذاریم و برای مخاطب امكانی را فراهم آوریم تا بتواند كتاب را ورق زده، آثار را مقایسه و بررسی كند و درباره آنها به گفت و گو بنشیند. درست است كه عكسها در رسانههای مجازی و وب سایتها قرار می گیرد اما تاثیری كه چاپ عكسها در یك مجموعه كتاب خواهد داشت بیشتر خواهد بود. چاپ عكسها باعث میشود بستری برای دیده شدن عكسها فراهم شود و عكس ماهیت بیرونی پیدا كند. با دیدن كتاب بیننده تعمق بیشتری در عكس خواهد كرد و امیدواریم جشنواره سفرههای ایرانی امكانی برای چاپ آثار بیابد تا تأثیر بیش از پیش بر مخاطب بگذارد.
نقل از :خبرگزاری فارس
کد:
392
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱۱ تير
بازدید:
3675
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
نظرات
Tanaz
Az aghaye rahimiyan mamnoon
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند
تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...
توصیه های غذایی برای بارداری
بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...
موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن
تابحال دقت کردهاید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
غذاهای مرگ آور، مهمان سفره ایرانی ها
«شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانیها صدها سال قبل، برای لزوم قناعتورزی تکرار کردهایم، اما این روزها دیگر نه فقط مهم است شما چه میخورید، بلکه این که شما چه چیزی نمیخورید، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود
مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟
مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید
اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمیخواهید تن به رژیمهای سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كردهاند كه می تواند چربیهای بدن را بسوزاند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است