وقتی بهنوش بختیاری سیخ کباب دزدید!


وقتی به رستورانی رفته بودم و غذای خیلی کمی را 260 هزار تومان حساب کردند، من هم به دلیل گرانفروشی آنها را تنبیه کردم.

به گزارش لقمه، مجله سیب سبز مصاحبه ای را بهنوش بختیاری انجام داده بود که متن زیر بخشی از این مصاحبه است.

توی یکی از مصاحبه‌هایت خواندم به رستوران رفته بودی و غذای خیلی کمی را با تو 260 هزار تومان حساب کردند، تو هم به دلیل گرانفروشی آنها را تنبیه کردی!

بهنوش بختیاری: آره، سیخ‌های‌شان را دزدیدم! 260 هزار تومان پول برای غذای سه نفر! اصلا نفهمیدیم چی خوردیم! من هم سیخ‌های‌شان را برداشتم! شانس آورد نمکدان‌هایش را ندزدیدم!

حالا این دفعه بروم نمکدان‌هایش را هم می‌دزدم! اگر به مغازه هم بروم و گرانفروشی کنند، راه بدهد می‌دزدم! 
 


نقل از :سیب سبز

کد: 3939 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲ خرداد بازدید: 4191 ساعت: 10:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.