روش تهیه کیک پیناتای رنگین کمان


کیکی به زیبایی رنگین کمان را برای به رخ کشیدن خلاقیتتان در آشپزی بیاموزید!

مواد لازم:

یک جعبه پودر کیک دلخواه
ربع فنجان کره
دو سوم فنجان آب
2 عدد تخم مرغ بزرگ
آرد
خامه آماده برای تزئین
2فنجان اسمارتیز به رنگ های مختلف
خامه وانیلی
فوندان سفید
رنگ غذا به رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش
عدد قالب کیک گرد



دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در درجه 350 فارنهایت گرم شود. دو قالب کیک پزی را چرب کنید و رویشان آرد بپاشید.

2. پودر کیک و کره آب شده را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود. آب و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. دو دقیقه با همزن با دور متوسط هم بزنید. سپس خمیر حاصل را به دو نیم کنید و هر یک را داخل قالب گرد بریزید. آنها را در فر بگذارید تا حدود 25 دقیقه بپزد. بعد از 25 دقیقه وقتی خلال دندان را داخل آنها می کنید و بیرون می آورید باید خلال دندان تمیز باشد. بگذارید 10 دقیقه سرد شوند.

3. کیک ها را به دو نیم کنید تا در کل 4 نیمدایره به شکل رنگین کمان داشته باشید. ای چهار نیمدایره باید کاملاً مساوی باشند. بخش های اضافه هر یک را ببرید.

4. دو نیمدایره را کنار بگذارید. دو تای دیگر را روی تخته بگذارید و وسط آنها را با چاقوی به شکل نیمدایره برش بزنید تا جایی برای پر کردن اسمارتیزها خالی شود.

5. اضافه های کیک را از روی تخته جمع کنید و کنار بگذارید. حالا دو نیمدایره کامل و دو نیمدایره توخالی دارید.

6. برای چسباندن این چهار نیمدایره بهم از خامه استفاده کنید و بین لایه ها خامه بمالید. دو نیمدایره توخالی باید وسط باشند. ابتدا یک نیمدایره کامل را روی تخته بگذارید. سپس رویش خامه بمالید و نیمدایره توخالی اول را رویش بگذارید. روی آن هم خامه بمالید و نیمدایره خالی دوم را رویش بگذارید.

7. حالا باید فضای خالی وسط کیک را با اسمارتیز پر کنید. تمام فضای خالی باید پر شود تا وقتی کیک را بلند می کنید و به حالت ایستاده می گذارید از هم نپاشد.

8. بعد از پر کردن داخل کیک روش یک لایه خامه بمالید و نیمدایره کامل دوم را رویش بگذارید. اگر لازم شد باید در هر فاصله خالی خامه بمالید تا لایه های کیک خوب بهم بچسبند.

9. مقوای یا سینی ابری شکل تهیه کنید و کیک را بلند کرده و به حالت ایستاده روی آن بگذارید. برای آنکه به سطح بچسبد زیر کیک خامه بمالید. از خامه وانیلی برای پوشاندن سطح کیک استفاده کنید و تمام قسمت های آن را صاف کنید.

10. با مقدار فوندان به رنگ آبی سطح کیک را بپوشانید. بدین ترتیب کیک پس زمینه آسمانی می شود.

11. تخته ای را چرب کنید و فوندان را به شکل مستطیل روی آن باز کنید.

12. سپس این مستطیل را بردارید و روی کیک بکشید. تکه های اضافی را ببرید.

13. فوندان های 30 گرمی را با رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش رنگ کنید. سپس هر تکه را لوله کنید.

14. از همان قالب گردی که برای پختن کیک استفاده کرده بودید برای گرد کردن لوله های رنگی استفاده کنید. اول قرمز را به یک گوشه قالب بچسبانید. سپس رنگ های دیگر را به ترتیب زیر آن بگذارید. اگر تکه های فوندان به هم نچسبیدند از کمی آب به عنوان چسب استفاده کنید.

15. سپس دایره رنگین کمان را به دو نیم کنید تا دو نیمدایره از هفت رنگ فوندان بدست آید.

16. یک طرف نیمدایره رنگین کمان فوندانی را کمی آب بمالید. سپس آن را به آرامی برداشته و به کیک بچسبانید. یک دقیقه نگه دارید تا خوب بچسبد.

17. برای نیمه دیگر کیک هم همینکار را بکنید. برای درست کردن ابرهای سفید، از فوندان سفید استفاده کنید. فوندان سفید را به شکل توپ دربیاورید. در هر دو طرف کیک، توپ های فوندانی را به شکل ابر به هم بچسبانید.

18. وقتی ابرها آماده شدند کیک آماده است. مقوای زیر کیک را هم می توانید به شکل ابر برش بزنید.

19. برای سرو کردن کیک ما آن را از وسط بریده ایم تا خوب مشخص شود. ولی بهتر است که برای سرو کردن آن را از انتها ببرید. زیرا وقتی از وسط می برید کل اسمارتیزها بیرون می ریزد و برای قسمت های دیگر سهمی از اسمارتیز نمی ماند.


زمان تهیه: 2 ساعت

کل زمان آماده سازی: 3.30 ساعت

مناسب برای 8 برش کیک


نقل از :برترین ها

کد: 3969 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد بازدید: 6190 ساعت: 2:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
4 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
6 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
10 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.