ذخیره‌سازی 70 هزار تن مرغ برای ماه رمضان


با توجه در پیش‌رو بودن ماه رمضان معاون وزیر صنعت و تجارت از ذخیره‌سازی 70 هزار تن مرغ خبر داد.

به گزارش لقمه، حسن رادمرد، معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت، درباره حجم ذخیره‌سازی مرغ با توجه به در پیش‌رو بودن ماه رمضان و افزایش تقاضا برای مصرف این کالا اظهار کرد: در سال جاری به دلیل این‌که ظرفیت تولید مرغ بالا بوده و نهاده‌ها به اندازه کافی در اختیار واحد‌های تولیدی قرار گرفته، 28 هزار تن مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر حجم مرغ ذخیره‌سازی شده در انبارها از سال قبل و سال جاری حدود 70 هزار تن است.

رادمرد با بیان این‌که ما نگران انباشت کالا در انبار‌ها هستیم، خاطر نشان کرد: نگرانیم میزان ذخیره‌سازی افزایش یافته و کالاها فاسد شود.

از سرگیری صادرات مرغ

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که چرا مازاد تولید مرغ صادر نمی‌شود، بیان کرد: در حال حاضر صادرات مرغ در حال انجام است و در این راستا کمیته‌ای تشکیل داده و براساس آن هر روز کار صادرات مرغ در حال پیگیری است.

توزیع مرغ 5700 تومانی

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این‌که آیا احتمال افزایش قیمت مرغ وجود دارد یا خیر، بیان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام هر کیلو مرغ را به قیمت 5300 تومان از تولید‌کنندگان خریداری می‌کند که کف قیمت‌ها است. سقف قیمت نیز برای توزیع 5700 تومان است.

رادمرد با تاکید بر این‌که اگر قیمت مرغ در بازار آزاد از 5700 تومان بالاتر رود ذخائر را آزاد می‌کنیم، اظهار کرد: ما قیمت توزیع مرغ را در بازار آزاد تغییری نخواهیم داد.

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: با توجه به تولید بالای مرغ در کشور بخشی از آن صادر شده، بخش اعظمی از آن در بازار آزاد عرضه و بخشی دیگر توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده است.

تحویل نهاده‌های دامی در استان‌های مبدأ

وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت نهاده‌های دامی تغییری می‌کند یا خیر، تصریح کرد: قیمت برای تولیدکنندگانی که با ما بر اساس تفاهم نامه سه جانبه‌ بین شرکت پشتیبانی امور دام، سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور و اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی قرارداد امضا کرده‌اند، هیچ افزایشی داده نخواهد شد.

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت: حتی ما امتیاز جدیدی برای تولید‌کنندگان قائل شده‌ایم که براساس آن قبلا تحویل نهاده‌ها در بنادر بوده است. در حال حاضر تحویل در استان مبدا است و دیگر نیازی نیست که تولید‌کنندگان هزینه‌ حمل‌ونقل بدهند. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4051 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ خرداد بازدید: 1993 ساعت: 8:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »