صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
آب انار چربی دور شکم را آب میکند
آب انار چربی دور شکم را آب میکند
نتایج مطالعات جدید نشان میدهد آب انار میتواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
لقمه:
علاوه بر اینکه آب انار خاصیت درمانی برای سرطان و بیمار قلبی دارد، در آب کردن چربی دور شکم نیز موثر است.
محققان دریاقتند آب انار میزان اسیدهای چرب در خون (NEFA) را کاهش میدهد. مطالعات قبلی نشان داده بود میزان NEFA به ذخیره چربی زیادی در اطراف شکم بستگی دارد. همچنین میزان زیاد NEFA خطر بیماری قلبی و دیابت نوع دوم را افزایش میدهد.
بر اساس گزارش دیلی میل، در این تحقیق افراد داوطلب روزانه به مدت 4 هفته آب انار خوردند. در پایان یک ماه، میزان NEFA بدن این افراد کاهش یافته بود. این موضوع سبب میشود که چربی ذخیره شده در اطراف شکم نیز کاهش یابد. علاوه بر آن، فشارخون این افراد نیز کاهش پیدا کرده بود.
کم شدن فشارخون کاهش خطر بیماری قلبی، سکته و بیماری کلیوی را نیز به دنبال دارد.
نقل از :برنا
کد:
413
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۱۱ مهر
بازدید:
12212
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
شکلات قالبی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
2
طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3
طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
4
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5
آشنایی با برخی خواص انار
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
6
شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
7
گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
8
چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند!
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
9
آخرین روزهای برداشت انار در شهرضا
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10
قیمت میوهها برای شب یلدا مصوب شد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11
بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
نظرات
froz
mer30
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ویتامین D و بیماری سل
پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای
ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...
ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید
ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله میتوا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
خوردنی های مفید برای افزایش میل جنسی
چنانچه بی میلی ناشی از سردمزاجی باشد، استفاده از غذاهایی که طبع گرم دارند مفید خواهد بود.
شکلاتهای تقلبی را از کجا بشناسیم؟
یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت میشود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلبهایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده میشود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزینکردن جانشینهایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید
پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است