افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی


استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی‌ها به مقدار چندین بار در هفته موجب پیشگیری از بروز افزایش فشارخون می‌شود.

به گزارش لقمه، یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی‌ها به مقدار چندین بار در هفته موجب پیشگیری از بروز افزایش فشارخون می‌شود، گفت: افراد از مصرف ماهی تن اجتناب کنند، چرا که محتویات جیوه آن می‌تواند فشارخون را افزایش دهد. طاهره جمع افزود: دریافت زیاد لبنیات، میزان اسید اوریک سرم را کاهش می‌دهد، از طرف دیگر میزان بالای اسیداوریک اغلب با فشارخون ارتباط مستقیم دارد.

وی با اشاره به اینکه افزایش مصرف منابع اسید فولیک، ویتامین B۱۲ و B۶ برای سلامت قلب و عروق مفید است، گفت: دریافت کافی ویتامین D نیز برای سلامت بدن مهم است چرا که کمبود ویتامین D با افزایش خطر بروز فشارخون بالا یا سکته قلبی ناگهانی در افراد با سابقه ناراحتی قلبی در ارتباط است. این کارشناس تغذیه با تاکید بر افزایش فعالیت بدنی یادآور شد: افراد کم‌تحرک نسبت به افراد فعال برای ابتلا به بیماری پرفشاری خون بیشتر در معرض خطر هستند.

جمع توصیه کرد: فعالیت بدنی متوسط که با ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیاده روی تند در اکثر روزهای هفته تعریف می‌شود به عنوان درمان جانبی در بیمار دارای پرفشاری خون توصیه شده است. وی به منظور پیشگیری از بروز فشارخون بالا استفاده از رژیم غذایی کم چرب را توصیه کرد و افزود: رژیم غذایی کم چرب با مقادیر زیاد از میوه‌ها، سبزیجات و لبنیات کم چرب فشارخون را کاهش می‌دهد.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آرمان

کد: 4131 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ خرداد بازدید: 10056 ساعت: 10:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
8 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
9 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
10 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
11 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت