مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی


کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.

به گزارش لقمه، مواد خوراکی فرآوری شده اغلب حاوی مقادیر پایینی از مواد مغذی هستند و مصرف آن‌ها به دلیل از دست دادن بسیاری از ریزمغذی‌های حیاتی در حین عملیات فرآوری حتی می‌تواند برای بدن مضر باشد.

به گزارش سایت تخصصی ارگانیک، در این میان برخی از خوردنی‌ها هستند که می‌توانند تا حد امکان املاح و ریزمغذی‌های ضروری را به بدن برسانند که بهترین و مفیدترین آنها عبارتند از:

1- کلم پیچ: این ماده خوراکی جزء مغذی‌ترین خوردنی‌ها به حساب می‌آید که سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها،‌ فیبر خوراکی و آمینواسیدهاست. همچنین این ماده خوراکی به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌ از التهاب و سرطان جلوگیری می‌کند و در عین حال بسیار خوشمزه و سالم است.

2- شاهدانه: شاهدانه داروخانه طبیعی در آشپزخانه شماست. این ماده خوراکی سرشار از پروتئین، فیبر خوراکی، اسیدهای چرب ضروری، آنتی اکسیدان‌ها، آمینواسیدها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این دانه زود هضم جزو موادی است که چندین خاصیت مفید برای بدن دارد و در عین حال مصرف آن راحت است.

3- شکلات: دانه‌های کاکائو سرشار از مواد مغذی هستند و دانشمندان هنوز نتوانسته‌اند تمامی فوائد این دانه‌ کوچک را شناسایی کنند. وجود املاح معدنی، ویتامین‌ها و چندین نوع آنتی‌اکسیدان در این ماده خوراکی برای سلامت قلب و پوست فوق‌العاده سودمند است و نوعی مواد شیمیایی را در مغز آزاد می‌کند که به انسان احساس رضایت از زندگی می‌دهد.

4- بروکلی: برای داشتن دستگاه گوارشی سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان، مصرف این ماده خوراکی توصیه می‌شود که بسیار هم خوش طعم و خوشمزه است.

5- اسفناج: برای بهره بردن از فواید این ماده خوراکی از مصرف محصولات کنسرو شده آن بپرهیزید اما اسفناج تازه منبع غنی از پروتئین، انواع آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر خوراکی است.

6- انواع توت‌ها: بر خلاف میوه‌های دیگر، انواع توت‌ها حاوی مواد قندی کمتری هستند و منابع غنی از ویتامین‌های مفید، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها محسوب می‌شوند.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4168 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 3886 ساعت: 8:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجو...

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی درمان گرما زدگی در مراحل اولیه کار دشواری نیست.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.