وقتی مواد غذایی قاتلند!


گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست.

به گزارش لقمه، ماستی که ترشیده، نانی که کپک زده، آبمیوه ای كه طعم فلز می دهد و خوراکی هایی که عطر و مزه نامناسب دارند اما هنوز از تاریخ مصرفشان نگذشته است... اما تاریخ انقضا همیشه قابل اعتماد است؟
مراجعه مردم به درمانگاه ها و بیمارستان ها به دلیل مسمومیت غذایی نسبت به چند دهه گذشته 20 درصد افزایش یافته است.

بررسی ها نشان می دهند؛ گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست، پزشکان توصیه می کنند اگر محصولی حتی کمی هم برایتان غیر عادی به نظر رسید از خوردن آن صرف نظر کنید.

به تاریخ انقضا تا حدودی اعتماد کنید اما آنچه باید به آن صد در صد اعتماد کنید حواس 5 گانه خودتان است.

به بو و طعم مواد غذایی به خصوص محصولات کنسروی بسیار اهمیت دهید و قبل از مصرف آنها را بجوشانید. شیر، تخم مرغ، ماهی، گوشت و کنسروها از بیشترین محصولاتی هستند که باعث مسمومیت و مرگ و میر می شوند.

مواد اولیه تولید بعضی از محصولات خارجی بهتر از داخلی است اما همه محصولاتی که از خارج وارد می شوند کیفیتشان بهتر از داخلی نیست، زیرا در مدت انتقال، جا به جایی و نگهداری آنها زمان زیادی سپری می شود پس تاریخ انقضای آنها بیانگر کیفیت محصول نیست. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :seemorgh.com

کد: 4187 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 4166 ساعت: 10:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.