تولید 300 تنی زعفران و رونق بازار صادراتی


عضو شورای ملی زعفران پیش‌بینی کرد: با توجه به وضعیت مناسب آب و هوایی حدود 300 تن زعفران برداشت می‌شود که می‌توان بیش از 80 درصد آن را صادر کرد.

به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد: با رونق سفرهای گردشگری و توریستی در فصل تابستان و با توجه به قرار‌گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان که مصرف زعفران در کشور‌های اسلامی افزایش می‌یابد، بازار صادراتی زعفران رونق پیدا کرده است .

حسینی گفت: در صورت تحقق تولید 300 تنی زعفران در سال جاری حدود 250 تن آن به کشور‌های متقاضی صادر می‌شود.

وی افزود:‌ در دهه‌ی گذشته متوسط عملکرد زعفران پنج کیلوگرم در هکتار بود که با در نظر گرفتن 70 هزار هکتار سطح زیرکشت این محصول در دو استان خراسان رضوی و جنوبی تولید به 350 هزار تن می‌رسید اما در حال حاضر به دلیل برخی مشکلات میزان عملکرد زعفران به چهار کیلوگرم در واحد سطح کاهش یافته است.

عضو شورای ملی زعفران خاطر نشان کرد: در سال گذشته صادرات زعفران حدود 500 هزار دلار برای کشور ارزآوری داشته که می‌تواند به راحتی به یک میلیارد دلار افزایش یابد و با برطرف شدن موانع صادراتی و گسترش بازار‌های جهانی قابل تحقق است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4338 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 1888 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
نظافت پیشخوان کابینت و سایر وسایل آشپزخانه لقمه: برای نظافت پیشخوان، کابینت و سایر وسایل آشپزخانه می توان به نکات ظریفی توجه کرد تا زیباتر باشند.
15 خوراکی افزایش دهنده طول عمر دوست دارید همیشه سالم و تندرست باشید؟ ما در این مقاله 15 خوراکی را که مصرف منظم آن سلامت و تناسب اندام تان را تضمین می‌کند، ذکر کرده ایم.
خوراکی‌های مفید روی میز کار وقتی گرسنه باشید، نه می‌توانید خوب فکر کنید و نه کارها بدرستی پیش می‌رود.