روش تهیه سالاد سزار


سالاد سزار نوعی دسر یا پیش غذای ایتالیایی است که می تواند به جای یک وعده غذایی سبک هم استفاده شود.

به گزارش لقمه، برای تهیه این سالاد، اگر فر در دسترس شما نبود، می‌توان از تابه‌های چدنی برای گریل كردن مرغ و نان استفاده كرد.

مواد اولیه: 

سینه مرغ مكعبی خرد و پخته شده                            یك عدد

 نان تست                                                           پنج عدد

 كاهو                                                                 یك بوته

 زیتون                                                                10 عدد

 پنیر پارمزان                                                         50 گرم

 سیر له شده                                                       یك حبه

 روغن زیتون                                                       سه قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل سیاه                                               به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیر را با روغن زیتون مخلوط كرده، سپس روی نان‌های تست مالیده و نان‌ها را به شكل مكعبی خرد می‌كنیم. نان‌ها را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

مابقی روغن زیتون، سیر، نمك و فلفل را با مرغ مخلوط كرده و پس از نان، درون فر قرار می‌دهیم. كاهو را خرد كرده، سپس همه مواد را به اضافه نیمی از پنیر پارمزان مخلوط می‌كنیم، در نهایت سس را به مواد بالا اضافه كرده و مابقی پنیر را روی آن می‌ریزیم و با زیتون تزیین می‌كنیم.

 

مواد لازم برای سس:

 زرده تخم‌مرغ                                             یك عدد

 سس خردل                                             یك قاشق سوپخوری

 روغن زیتون                                               3/1 پیمانه

 آبلیمو                                                      دو قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل                                               به میزان لازم


طرز تهیه سس:

زرده تخم‌مرغ و سس خردل را زده، سپس كم‌كم روغن زیتون را اضافه كرده، در پایان آبلیمو، نمك و فلفل را می‌ریزیم و می‌زنیم تا سس به غلظت كافی برسد. در ضمن می‌توان همه مواد سس را داخل مخلوط‌كن ریخت و هم زد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4390 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 9018 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


لیلی

سلام دنبال سالاد سزار گشتم هرپیجی رفتم بدرد نخور بود.اما راهنمایی وعکس شما عالی بود مرسی از راهنماییتون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

  تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.