روش تهیه سالاد سزار


سالاد سزار نوعی دسر یا پیش غذای ایتالیایی است که می تواند به جای یک وعده غذایی سبک هم استفاده شود.

به گزارش لقمه، برای تهیه این سالاد، اگر فر در دسترس شما نبود، می‌توان از تابه‌های چدنی برای گریل كردن مرغ و نان استفاده كرد.

مواد اولیه: 

سینه مرغ مكعبی خرد و پخته شده                            یك عدد

 نان تست                                                           پنج عدد

 كاهو                                                                 یك بوته

 زیتون                                                                10 عدد

 پنیر پارمزان                                                         50 گرم

 سیر له شده                                                       یك حبه

 روغن زیتون                                                       سه قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل سیاه                                               به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیر را با روغن زیتون مخلوط كرده، سپس روی نان‌های تست مالیده و نان‌ها را به شكل مكعبی خرد می‌كنیم. نان‌ها را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

مابقی روغن زیتون، سیر، نمك و فلفل را با مرغ مخلوط كرده و پس از نان، درون فر قرار می‌دهیم. كاهو را خرد كرده، سپس همه مواد را به اضافه نیمی از پنیر پارمزان مخلوط می‌كنیم، در نهایت سس را به مواد بالا اضافه كرده و مابقی پنیر را روی آن می‌ریزیم و با زیتون تزیین می‌كنیم.

 

مواد لازم برای سس:

 زرده تخم‌مرغ                                             یك عدد

 سس خردل                                             یك قاشق سوپخوری

 روغن زیتون                                               3/1 پیمانه

 آبلیمو                                                      دو قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل                                               به میزان لازم


طرز تهیه سس:

زرده تخم‌مرغ و سس خردل را زده، سپس كم‌كم روغن زیتون را اضافه كرده، در پایان آبلیمو، نمك و فلفل را می‌ریزیم و می‌زنیم تا سس به غلظت كافی برسد. در ضمن می‌توان همه مواد سس را داخل مخلوط‌كن ریخت و هم زد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4390 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 9087 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


لیلی

سلام دنبال سالاد سزار گشتم هرپیجی رفتم بدرد نخور بود.اما راهنمایی وعکس شما عالی بود مرسی از راهنماییتون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت