طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی


موکا (mocha coffee)اختراع آمریکایی بر مبنای کاپوچینوی ایتالیایی است. موکا مانند لاته بیشتر بر مبنای شیر جوش آمده درست می شود.

به گزارش لقمه، نسبت درست و مناسب برای درست کردن موکای سنتی یک بخش اسپرسو و دو بخش شیر جوش آمده است. استفاده از کف شیر در موکا هم کاملاً اختیاری است.

مواد لازم برای درست کردن موکا:

· 6 فنجان قهوه دم کشیده قوی و داغ

· 4 بسته کاکائو میکس آماده خامه ای

· ربع فنجان شکر

· 2 فنجان نصف شیر نصف خامه

· خامه زده شده شیرین (به دلخواه)

· شکلات رنده شده (به دلخواه)

موکا برخلاف اکثر نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو، در واقع نیاز به استفاده از شیر کف دار ندارد. این یعنی شما می توانید فقط با جوشاندن شیر در مایکروویو یا روی اجاق گاز، موکا درست کنید.

شیر سرد را دو دقیقه در مایکرویو بگذارید تا حرارت بالا ببیند. سپس هم بزنید و بعد حرارت دهید. هر 30 ثانیه یکبار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به 160 درجه برسد. روی اجاق گاز هم از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد.

برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده می شود. ولی در کافی شاپ ها (coffee shop) اغلب به خاطر راحتی کار، از شربت شکلات با کیفیت استفاده می شود. شما می توانید از هر چیزی از شیرشکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید استفاده کنید. حتی از شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی هم استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً در موکا حل شوند.

استفاده از شکلات ساده نوشیدنی غنی تر و غلیظ تری تولید می کند که همه آن را دوست دارند. شکلات تلخ با اسپرسو خوشمزه تر می شود، ولی اگر شما از طعم شکلات تلخ خیلی خوشتان می آید می توانید آن را در موکا هم بریزید.

حتی می توانید خلاقیت بیشتری به خرج دهید و مقدار کمی نمک دریایی یا فلفل هم به آن اضافه کنید و به نوشیدنی تان طعم جدید و خوشمزه ای بدهید.

برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. نصف شیر نصف خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4393 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۱ تير بازدید: 4407 ساعت: 12:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.