صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
ایدههای تصویری برای تزیین شله زرد
ایدههای تصویری برای تزیین شله زرد
شله زرد دسر اصیل ایرانی است که معمولا در ماه رمضان نیز بر سر سفره افطار جای دارد. این دسر را می توان با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین کرد.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
4484
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
بازدید:
17201
ساعت:
1:01 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
2
بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
3
پخت و توزیع 14 هزار کیلوگرم شلهزرد صلواتی در شیراز
۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
4
دستور تهیه دیگجه نذری مشهدی
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان
5
چطور قیمه به غذای نذری و عزاداری تبدیل شد؟
۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
6
دستور پخت پلو اسفندی؛ غذای شیرازی
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
7
شلهزرد غذای سنتی خوشمزه
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
8
شلهزرد غذای سنتی نشاط آور/ سحری شله زرد نخورید
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
9
نکات مهم درباره پخت شله زرد
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
10
ایدههای جدید برای تزیین شله زرد سفره افطار
۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
نظرات
دل ارام
به به چقد خوش سلیقه ... دلم اب شد ..دستتون دردنکنه
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
روش پخت گل کلم
سفیدکننده های طبیعی دندان
سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...
لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل
متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس میگویند: افرادی ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو
ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر میكند و مواد سمی وارد غذا میشود.
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردیها
افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار باشد،حاصل سیاستهای وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها
لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهمتر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر میشوند و به اصطلاح به هدفشان میرسند بیخیال رژیم شده و به عادتهای قبلی خود بر میگردند. برای همین طولی هم نمیکشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر میرسند. به این میگویند رژیم یویویی.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است