صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
هنر و غذا
>
من هم یک زنم، زنی آشپز
فلامک جنیدی:
من هم یک زنم، زنی آشپز
زنی که تجربه کردن را دوست دارد و سعی میکند طعم هر غذای جدیدی را بچشد. گاهی، طرفدار غذایی میشود و گاهی هم دلش نمیخواهد دیگر به آن طعم لب بزند.
لقمه:
حرف از بحث کلیشه «چه غذایی را دوست دارم؟» فرسنگها دور است. میخواهم از حسم به آشپزی بگویم. از علاقهای که بوی ادویه و طعم دستپخت خودم بیشترش کرد. از حسی که آنقدر قوی بود تا من را به کتابخانهام بکشاند و کتاب «از سیر تا پیاز» را به دستم بدهد. آن روزهایی که خورشم طعم دستپخت مادر را نمیداد، همین کتاب کمکم شد تا دست دوستی به آشپزی دهم. آنقدر دوستیام با اجاق و قابلمه گرم و صمیمی شد که روی تمام «فستفود»ها خط کشیدم. حتی اگر کولهپشتیام پر باشد از خستگی، باز هم بوی ادویه و روغن وسوسهام میکند تا آشپزی کنم. من یک زنم، زنی مجرد و مستقل، زنی که به هیچوجه غذایی که در آشپزخانهاش طبخ میشود را با غذای بهترین رستورانها عوض نمیکند.
زنی که تجربه کردن را دوست دارد و سعی میکند طعم هر غذای جدیدی را بچشد. گاهی، طرفدار غذایی میشود و گاهی هم دلش نمیخواهد دیگر به آن طعم لب بزند.
غذای چینی یکی از همان غذاهایی بود که طرفدارش شدم و غذاهای فستفودی آنقدر نامهربان بودند که از خیرشان گذشتم. زمانی که مهران مدیری پیشنهاد بازی نقش یک آشپز را به من داد، بدون چون و چرا قبول کردم. این همکاری، هم به خاطر تجربه خود مدیری بود که میدانم به هر کسی پیشنهاد بازی در هر نقشی را نمیدهد و هم به خاطر نقش یک «آشپز». دقیقتر که شویم، هم من و هم تو عاشقانه طعم غذای لذیذ را دوست داریم. پس آشپزی یک هنر است و آشپز خوب هنرمندی شایسته. من هم یک زنم، زنی ایرانی با دستپختی ایرانی.
نقل از :آشپزی مثبت/شماره3
کد:
455
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۴ آبان
بازدید:
5948
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خوردن فیبر کلید سلامت رودهها
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8
تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11
احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمان نكردن به موقع آبسههای دندانی منجر به مرگ بیمار میشوند
یک دندانپزشک گفت: پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه...
قابل توجه کسانی که ترش می کنند
اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...
میانوعهدههای انرژیزا برای دانش آموزان
یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژیز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرفترین چایخوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش مییابد.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری برگزار شد
پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری برگزار شد.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند
از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است