صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
هنر و غذا
>
من هم یک زنم، زنی آشپز
فلامک جنیدی:
من هم یک زنم، زنی آشپز
زنی که تجربه کردن را دوست دارد و سعی میکند طعم هر غذای جدیدی را بچشد. گاهی، طرفدار غذایی میشود و گاهی هم دلش نمیخواهد دیگر به آن طعم لب بزند.
لقمه:
حرف از بحث کلیشه «چه غذایی را دوست دارم؟» فرسنگها دور است. میخواهم از حسم به آشپزی بگویم. از علاقهای که بوی ادویه و طعم دستپخت خودم بیشترش کرد. از حسی که آنقدر قوی بود تا من را به کتابخانهام بکشاند و کتاب «از سیر تا پیاز» را به دستم بدهد. آن روزهایی که خورشم طعم دستپخت مادر را نمیداد، همین کتاب کمکم شد تا دست دوستی به آشپزی دهم. آنقدر دوستیام با اجاق و قابلمه گرم و صمیمی شد که روی تمام «فستفود»ها خط کشیدم. حتی اگر کولهپشتیام پر باشد از خستگی، باز هم بوی ادویه و روغن وسوسهام میکند تا آشپزی کنم. من یک زنم، زنی مجرد و مستقل، زنی که به هیچوجه غذایی که در آشپزخانهاش طبخ میشود را با غذای بهترین رستورانها عوض نمیکند.
زنی که تجربه کردن را دوست دارد و سعی میکند طعم هر غذای جدیدی را بچشد. گاهی، طرفدار غذایی میشود و گاهی هم دلش نمیخواهد دیگر به آن طعم لب بزند.
غذای چینی یکی از همان غذاهایی بود که طرفدارش شدم و غذاهای فستفودی آنقدر نامهربان بودند که از خیرشان گذشتم. زمانی که مهران مدیری پیشنهاد بازی نقش یک آشپز را به من داد، بدون چون و چرا قبول کردم. این همکاری، هم به خاطر تجربه خود مدیری بود که میدانم به هر کسی پیشنهاد بازی در هر نقشی را نمیدهد و هم به خاطر نقش یک «آشپز». دقیقتر که شویم، هم من و هم تو عاشقانه طعم غذای لذیذ را دوست داریم. پس آشپزی یک هنر است و آشپز خوب هنرمندی شایسته. من هم یک زنم، زنی ایرانی با دستپختی ایرانی.
نقل از :آشپزی مثبت/شماره3
کد:
455
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۴ آبان
بازدید:
5687
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
3
تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
4
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
5
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
6
احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
7
چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8
رستورانهای تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی
۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
9
تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟
۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
10
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11
آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبیها
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
زیاد کباب زغالی نخورید
پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...
سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد
اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...
فرمول بستنی چیست؟
تابستان که میشود، سرانه مصرف خوراكیهایی مانند بس...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه برای کاهش وزن اشتهای خود را کم کنیم؟
اگر شما فردی هستید که تمایل به خوردن به طور مکرر دارید، بدن شک یا دچار اضافهوزن هستید و یا دچار اضافهوزن خواهید شد.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟
یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه میشود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوههای طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر میتوانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی
صید شبچراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
هشت ماده غذایی بهبود دهنده روابط جنسی
لقمه: مواد غذایی مختلف تاثیر متفاوتی بر رفتار انسان می گذارند. در این میان برخی از آنها تاثیر مثبتی بر روابط و میل جنسی شما دارند که به تعدادی از آنها اشاره می کنیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است